به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، انگور سرخ فخری یک میوه پاییز است و برداشت آن در مهر ماه شروع میشود و به دلیل دیر رس بودن، پرباری، خاصیت انباری فوق العاده بالا، ماندگاری تا شب عید و امکان صادرات به سایر نقاط کشور از اهمیت زیادی برخوردار است.
محمد حسن غریب مجنی رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شاهرود گفت: سطح زیر کشت انگور در شهرستان شاهرود چهار هزار هکتار است و رقم عمده انگور سرخ فخری و سفید فخری است که در سردخانه ذخیره میشود و مابقی ارقام به دلیل ماندگاری کم به صورت تازه خوری مصرف میشود.
غریب مجنی افزود: امسال به دلیل خسارت ناشی از سرمازدگی و بارش تگرگ ۷۰ درصد محصول انگور شهرستان شاهرود از بین رفته است.
غریب مجنی افزود: میانگین برداشت انگور در شرایط عادی ۱۸ تن در هکتار است.
پیش بینی میشود امسال ۳۷ هزار تن انگور از باغهای شهرستان شاهرود برداشت شود.