اصلاح نقاط حادثه خیزجاده بوکان - میاندوآب نیازمند تلاش جدی است
به گزارش خبرگزاری بسیج از بوکان، انورحبیبزاده امروز در جلسه آزادسازی اراضی کشاورزی واقع در پیچ ملالر و تقاطع غیر همسطح کنارگذر بوکان که با حضور نماینده مجری کل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در آذربایجانغربی، پیمانکاران و مسئولان اجرایی این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: در گذشته برای مالکان اراضی واقع در مسیر کریدور شمال به جنوب کشور و جبران خسارت آنها اوراق بهادار در نظرگرفته میشد ولی با تلاشهای صورت گرفته اوراق بهادار به پول نقد تبدیل شده تا در اختیار صاحبان اراضی قرار گیرد.
وی ادامه داد: در ۲ سال اخیر بیش از ۵۰ نفر در محور بوکان به میاندوآب کشته شدهاند و هرگونه تعلل و ممانعت در ساخت این پروژه گناه بزرگی است که همه ما باید برای هموار کردن کار در این مسیر توسط وزارت راه وشهرسازی تلاش کنیم.
نماینده مردم بوکان در مجلس شواری اسلامی افزود: کشاورزان که معتمدان ما هستند کمک حال تسریع و اتمام پروژههای شهرستان باشند، اگر چه شاید تا حدودی در این قضیه متضرر شوند اما به تامین امنیت جان همشهریان خود کمک میکنند.
فرماندار بوکان نیز در این جلسه ضمن درخواست مساعدت و همکاری کشاورزان و مالکان جهت آزادسازی مسیرهای باقیمانده مسیر کریدور شمال به جنوب در مسیر جاده میاندوآب، گفت: با توجه به عبور اتوبان، اراضی مالکان ارزش بیشتری پیدا کرده و به نوعی درآینده نزدیک طرحهای خدماتی و زیربنایی نیز در این مسیر احداث شود.
محمد امینزاده با توجه به آمار بالای تصادفات منجر به فوت در مسیر بوکان به میاندوآب بخصوص پیچ «ملالر»، اضافه کرد: تلاش و اولویت اول ما در ارزیابی اراضی، مصالحه و توافق با کشاورزان است که این مهم از طریق ارجاع کارشناسی با حفظ حقوق مالکین و بیتالمال بر مبنای ارزیابی اراضی با کاربری کشاورزی با در نظر گرفتن تمامی جوانب امر خواهد بود.
وی اضافه کرد: تعیین قیمت از طریق مصالحه فی مابین طرفین یا ارزیابی توسط هیات کارشناسی سه نفره و افزایش قیمت به میزان ۱۵ درصد به نسبت آخرین ارزیابی صورت گرفته برای کشاورزانی که مایل به توافق هستند باید مبنای مصالحه قرار گیرد.
فرماندار بوکان بیان کرد: مالکینی که موافقت نکنند تصمیم بر آن خواهد بود که وزارت راه و شهرسازی از طریق اجرای ضوابط قانونی نسبت به ادامه آزادسازی آن اقدام کند تا در روند اجرای عملیات پروژهها بیشتر از این تاخیر ایجاد نشود.
در این جلسه مالکان اراضی واقع در مسیر جاده بوکان به میاندوآب و کنارگذر با اشاره به تورم شدید موجود در جامعه با پیشنهادات نماینده مجری کل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در آذربایجانغربی مخالفت کردند.
در جریان سفر اخیر وزیر راه و شهرسازی به شهرستان بوکان جهت ایمنسازی پیچ "ملالر"، تصمیم گرفته شد این پیچ تعریض و چهار خطه شود که طرح آن مصوب و آماده اجرا شده است که مشکلاتی که هماکنون با مالکان اطراف این مکان وجود دارد تاکنون حل نشده است.
پیچ ملالر در کیلومتر ۲۵ جاده بوکان به میاندوآب واقع شده و یکی از نقاط حادثه خیز در آذربایجان غربی به شمار می رود که با وجود آنکه سالانه تعداد زیادی حوادث رانندگی در این محل به وقوع میپیوندد ولی هنوز از سوی مسئولان اقدامی برای رفع آن انجام نشده است.
انتهای پیام