۲۸ / تير / ۱۴۰۴ - 19 July 2025
03:25
کد خبر : 9256654
۰۱:۰۷

۱۳۹۹/۰۴/۲۳
نماینده ولی فقیه درسپاه قم در گفت وگو با بسیج مطرح کرد:

عفاف و حجاب از جمله مسائلی است که همواره مورد توجه خدا و اولیای خدا بوده و هست

حجت الاسلام اکبری گفت:انسان برای سرافرازی و سربلندی در رسالت و مسئولیتی که بر عهده او گذاشته شده است ابتدا باید از خود و آمدنش در این دنیا، شناخت پیدا کند.

حجت الاسلام سید حسن اکبری نماینده ولی فقیه در سپاه علی ابن ابیطالب (ع) استان قم در گفت وگو با خبرگزاری «بسیج» به مناسبت روز عفاف و حجاب به معنای این دو واژه، اشاره نمود و گفت: عفاف یعنی پاکدامنی، امانتداری، درستی و شایستگی، و حجاب هم همین معنا را در بر دارد،یعنی پوشش یک موجود یا چیزی که آن را از دستبرد همه آفات حفظ کند و معنای هردو، به هم نزدیک است.

وی در ادامه افزود:عفاف یعنی پاکدامنی و حجاب، پوشش درستی که، خشنودی خدا و اولیای خدا را به همراه داشته باشد و برای سربلند بیرون آمدن از این رسالت و مسئولیت، ابتدا انسان نیاز به شناخت از خود و وجودش در عالم دارد و این یعنی خودشناسی، که مقدمه‌ای برای خداشناسی، جهان شناسی و تمام امور مرتبط به انسان می‌باشد.

حجت الاسلام اکبری هدف خداوند از خلقت انسان را برطبق آیه قرآن این گونه دانست که خداوند می‌فرماید: "اذ قال للملائکه انی جاعل فی الارض خلیفه" انسان را جایگزین خود روی زمین معرفی می‌کند تا بتواند احکام خدا را به معنای واقعی کلمه به تمام نیازمندان و کسانی که منتظر شنیدن کلام خدا هستند، برساندو می‌تواند فرشته‌ای از فرشتگان الهی روی زمین باشد.

وی همچنین به معنای دیگر حجاب و عفاف اشاره نمود که وقتی انسان خود را شناخته و خصوصیات آفرینش خود را یافته و درک نماید، نیز بداند که روزی باید پاسخگوی اعمال خود باشد، متعهد میشود که حجاب و عفاف را به معنای واقعی خود محقق سازد و اگرهدف را نشناسد، ممکن است راهی را پیش گیرد که مصداق جمله خدای متعال می‌باشد و آن این است که:" ... الا کالانعام بل هم اضل.. " همانند چهارپا چه بسا بدتر از چهارپا.

نماینده ولی فقیه درسپاه قم افزود: اگر انسان سه مقطع حیات خویش را دریابد، میتواند به درک حقیقت انسانی خویش برسد و آنطور که مولا علی (ع) فرموده: خدا رحمت کند آن انسانی را که بداند از کجا آمده، درکجا هست و به کجا می‌رود و ضمن یادآوری کلام خدا که انسان بیهوده و صرفا برای خوردن، خفتن و نوشیدن خلق نشده و آمده تا به خدا برسد و رسیدن به کمالات انسانی و نفسانی را جز با سعی و تلاش میسر ندانست "الیس الانسان الا ماسعی".

وی گفت: برای پیدا کردن مسیر باید دقت لازم را داشته باشیم، زیرا خدا وعده داده که" اگر کسی در مسیر ما تلاش کند در آن مسیر برایش چراغ روشن میکنیم". چراغ عقل سلیم، چراغ فکربلیغ که آیینه‌ای است که انسان همه وجودش را در آن می‌بیند، چراغ قلب که بمعنای قدرت مدرکه و فهم است که می‌تواند انسان را از سرزمین ناخالصی‌ها نجات و به سرزمین سرسبز و پویا که آن محیط امن خداست برساند.

حجت الاسلام اکبری در خاتمه سخنانش شخصیت، عظمت و استعداد‌های انسان‌ها را گنجینه‌ای از فطرت درون دانست که باید نسبت به آن دقت و مراقبت نمود تا در معرض امیال نفسانی هوسبازان قرار نگیرد و ابتدا وجودش را ملبس به لباس تقوا نموده و پوشش ظاهری را بر اساس فرامین الهی رعایت نماید، زیرا خداوند بفرموده امام علی (ع): علاوه بر این که شاهد است، حاکم نیز هست. یعنی هم حاکم است و هم می‌بیند؛ لذا نمیتوان از حکومت او فرار کرد و به جای دیگر رفت.

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید