به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، محمد اسلامی پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی لرستان، با اشاره به شرایط شیوع ویروس کرونا در کشور، اظهار کرد: اکنون شرایط کرونا در کشور ویژه است، از این رو همگی ما موظف به رعایت پروتکلهای بهداشتی هستیم.
وی خاطرنشان کرد:عدم رعایت الزامات فاصلهگذاری اجتماعی و همچنین تجمعهای غیرضرور زمینه حرکت تصاعدی ابتلا و تلفات را فراهم کرده است.
وزیر راه و شهرسازی در خصوص سفر کم وزرا به استانهای کشور، بیان داشت: این موضوع مصوبه ستاد ملی کرونا است که بایستی از انجام سفرهای غیرضروری خودداری شود.
اسلامی تصریح کرد: نگاه دولت بر اساس تأکیدهای مقام معظم رهبری، درک واقع بینانه از شرایط کشور برای استفاده بهینه از منابع برای محرومیتزدایی و پیشرفت به صورت متعالی است.
وی با بیان اینکه برخی پروژهها منجر به توسعه و برخی دیگر موجب محرومیتزدایی میشوند، افزود: از جمله این پروژهها، آسفالته کردن راه های روستایی است.
وزیر راه و شهرسازی از بهره مندی تمامی روستاهای بالای 50 خانوار از راه آسفالته تا پایان دولت دوازدهم خبر و ادامه داد: تحقق این مهم برای روستاهای بالای 20 خانوار اولویت دیگر وزارتخانه است.
اسلامی با تأکید بر نگاه توسعه متوازن برای محرومیتزدایی، افزود: تمام برنامه ریزیها برای تحقق عدالت و توسعه متوازن در سراسر کشور صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه لرستان محل تلاقی کریدورهای شمال به جنوب و شرق به غرب است، گفت: تکمیل شریان های آزادراهی از اولویتهای وزارت راه است، از این رو بهرهبرداری از 580 کیلومتر آزادراه را در اولویت داریم.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برخی اقدامات انجام شده در خصوص خطوط ریلی در کشور نیز افزود: قبل از انقلاب 4 هزار و 700 کیلومتر خط ریلی داشتیم، اما اکنون و به برکت انقلاب این میزان خطوط ریلی به 14 هزار و 700 کیلومتر رسیده است.
اسلامی با بیان اینکه به دلیل مزاحمتهای بی شمار استکبار جهانی، برنامهریزی برای توسعه بایستی با الگوهای دیگری انجام شود، افزود: مشارکت با بخش خصوصی از جمله این راهکارها است، همچنان که طی هفته گذشته قرارداد 8 هزار میلیارد تومانی با سرمایهگذاران صنعتی و معدنی برای توسعه خطوط راهآهن منعقد شد.
وی ادامه داد: با این قرارداد، ظرفیت جابه جایی بار ترانزیتی از 7.5 میلیون تن به حدود 20 میلیون تن خواهد رسید.
وزیر راه و شهرسازی، تعیین تکلیف پروژههای کنارگذر و تقاطعهای غیرهمسطح را از مهمترین مطالبات مردم عنوان و خاطرنشان کرد: از طریق اسناد خزانه نمیتوان تملک اراضی این پروژهها را انجام داد، از این رو از طریق اوراق مشارکتی کنارگذرها را اجرایی خواهیم کرد.
اسلامی با تأکید بر اینکه دولت هیچ نقشی در نرخگذاری مسکن ندارد، گفت: با تغییر قیمت ارز، کالا و خدمات نیز خود را تجدید قیمت کرده و این موضوع تحولاتی را در بازار مسکن به وجود آورده است.
وی اظهار داشت: اجارهبهای بالا برای جامعه و دولت غیرقابل تحمل است، از این رو در هیات دولت مصوبههایی برای مهار گرانی مسکن پیشبینی شد.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه فراهم کردن زمینههای لازم برای خانهدار شدن مردم از اهداف دولت است، افزود: در دولت یازدهم و دوازدهم یک میلیون و 330 هزار واحد مسکن مهر تحویل مردم شده است.
اسلامی ادامه داد: 120 هزار واحد مسکن مهر دیگر نیز آماده تحویل به مردم است، با این وجود 70 هزار واحد به دلایل مختلف همچنان نیمه تمام ماندهاند.
وی از ثبتنام یک میلیون و 600 هزار نفر در مرحله دوم طرح اقدام ملی مسکن خبر و ادامه داد: از این تعداد 800 هزار نفر دارای شرایط لازم و کافی بودند، ضمن اینکه میانگین سنی ثبتنام کنندگان این طرح 34 سال است.
وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: هیچ شهری نباید در کشور وجود داشته باشد که در آن ثبتنام برای طرح مسکن ملی صورت نگیرد، بنابراین بایستی زمینههای لازم برای تحقق شرایط و خانهدار شدن مردم فراهم شود.
انتهای پیام/