به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، حجتالاسلام رمضان تیموری، مدرس حوزه و دانشگاه امروز در اولین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر ادارهکل کتابخانههای عمومی لرستان با تقدیر از اهتمام کارکنان کتابخانههای عمومی استان لرستان نسبت به حوزه امر به معروف و نهی از منکر، اظهارکرد: مطالب بیان شده توسط قرآنکریم و اهلبیت(ع)، همواره بر پایه علم و دانش بوده است، بهگونهایکه برخی از این موارد مطرح شده، امروزه توسط دانشمندان بهصورت علمی اثبات شدهاند.
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر بر پایه آگاهی و دانایی است، افزود: همه افراد جامعه باید علاوهبر داشتن اطلاعات عمومی، در حوزه کاری خود نیز تخصص لازم را داشته باشند و زمانی این مهم تحقق پذیرد، جامعه با سرعت مطلوب بهسوی رشد و تعالی پیش میرود.
تیموری با برشمردن ویژگیهای آمرین به معروف بر اساس آیات و روایات، تصریح کرد: مقوله امر به معروف و نهی از منکر در فضای مجازی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
در ادامه این جلسه فرشته طهماسبی، مدیرکل کتابخانههای عمومی لرستان نیر با تبریک دهه کرامت، گفت: اهمیت جایگاه امر به معروف در جامعه اسلامی برکسی پوشیده نبوده و این مهم در کشور با همت همه دستاندرکاران بهصورت مطلوب در حال انجام است.
وی افزود: در بخش نهی از منکر کمبودهایی وجود داشته و میطلبد با برنامهریزیهای مناسب ازجمله آشنایی بیشتر عموم مردم جامعه با بخشهای مختلف نهی از منکر، در این خصوص نیز بیش از پیش اهتمام داشته باشیم.
طهماسبی اضافه کرد: در فعالیتهای فرهنگی کتابخانههای عمومی استان همواره توجه ویژه به امر به معروف و نهی از منکر مدنظر بوده و خواهد بود. همواره در طول سال بهمناسبتهای مختلف مذهبی، برنامههای فرهنگی مختص به امر به معروف و نهی از منکر برگراز میشود.
میثم زندیه شیرازی، مسئول حراست ادارهکل کتابخانههای عمومی لرستان نیز در این جلسه، اظهارکرد: ادارهکل کتابخانههای عمومی لرستان از اولین دستگاههای اجرایی استان بود که نسبت به تشکیل ستاد امر به معروف و نهی از منکر اقدام داشته و بهصورت مرتب و مجزا جلسات این ستاد را با اکثریت اعضاء برگزار میکند.
وی افزود: در همه کارها همواره باید رعایت تقوا سرلوحه قرار گیرد و خلاقیت مثبت و سازنده در اجرای امر به معروف و نهی از منکر میزان اثرگذاری این فریضه دینی را چندین برابر خواهد کرد.
در ادامه جلسه، روسای ادارات کتابخانههای عمومی شهرستان گزارشی از اقدامات و فعالیتهای کتابخانههای عمومی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر ارائه کردند و در پایان، راهکارهای چگونگی گسترش امر به معروف و نهی از منکر در کتابخانههای عمومی استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/