به گزارش خبرنگار غرب استان-خبرگزاری بسیج:این امر بر کسی پوشیده نیست،که با تمام حساسیتهایی که در زمان برگزاری امتحانات نهایی مدارس وجود دارد،همچنان شاهد بازار داغ خرید وفروش سوالات امتحانی در کانالهای فضای مجازی توسط سود جویان واخاذان هستیم،که این امر هرساله با واکنش مقامات آموزشی استانی وشهرستانی روبه رو شده است.
اکنون واقعیت و یا شایعه بودن فروش سوالات امتحانی را میتوان در کانالهای فضای مجازی برسی کرد،به گونه ای که رسانه ملی از جمله«باشگاه خبرنگاران جوان»در یک خبر بر استناد یکفیلم نوشت:«لورفتن سوالات امتحانی دانش آموزان در کانالهای تلگرامی به اثبات رسید واین مسئله واقعیت دارد.»
اما اقدام چنین تخلفی همواره در دقیقه نود و در چند روز مانده به امتحانات توسط آموزش وپروش انکار میشود و هر ازچندگاهی،از مدیران آموزش وپروش گرفته تا پلیس فتا هشدارهایی را نسبت به متخلفین فضای مجازی صادر میکنند.
پلیس فتا،اخیرا در آستانه امتحانات مجازی نسبت به متقلبین هشدار دادومتذکر شد:این موضوع یک تخلف آموزشی است و برابر آئین نامه مدارس،دانشگاه و مقررات وزارت علوم با متخلفان برخورد خواهد شد،که در این زمینه دانشگاهها نیز تمهیدات خوبی برای جلوگیری از این اقدام داشتهاند تا چنین موضوعی را به حداقل برسانند.
اکنون در سالجاری، بنا به گفته مدیران آموزش وپرورش استانی و شهرستانی به نظر میرسد،روال امتحانات 180درجه تغییر کرده و امکان تقلب(به گفته خودشان) به صفر رسیده است.
صادق محمدی،مدیر آموزش و پرورش شهرستان قدس است ومیگوید:سوالات با یک فناروری و نرم افزار خاص رمزگذاری شده اند و با همان نرم افزار امکان باز شدن آنها وجود دارد و رمز نرم افزار در اختیار یک نفر میباشد،که آن رمز دقایق کوتاهی قبل از آزمون برای هر مسئول حوزه امتحانی ارسال میشود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قدس در عین حال نیز گفت:ممکن است امکان لو رفتن سوالات امتحانی از ساعت 8صبح به بعد،یعنی زمانی که دانش آموزان در سر جلسه حضور دارند ومشغول پاسخگویی به سوالات هستند،رخ دهد«اما دیگر فایده ای ندارد،چرا که پس از شروع آزمون،هیچداوطلبی اجازه ورود به جلسه ندارد.
محمدی همچنین به دانش آموزان هشدار داد،فریب کانالهایی که مدعی فروش ونشر سوالات امتحانات نهایی هستند را نخورند و به هیچ تماس و تبلیغی در این خصوص پاسخ مثبتی ندهند،چرا که این کار یک فریب و کلاهبرداری بیش نیست.
سامان ازکات
انتهای پیام//