فضای مجازی به دلیل نبود زیرساخت، فضای تهدیدآمیز برای کشور است
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حسین ربیعی در مجمع بسیج استان همدان با بیان اینکه فضای مجازی حقیقیتر و واقعیتر از بسیاری از فضاهای حقیقی است که ما میشناسیم، با اشاره به فرمایشات و نگاه جامع مقام معظم رهبری درمورد فضای مجازی اظهار داشت: اهمیت فضای مجازی به مرور زمان نه تنها کم نمیشود بلکه گسترش و وسعت بیشتری خواهد داشت.
وی با اشاره به پیشینه تاریخی فضای مجازی در سال ۷۱ گفت: مقام معظم رهبری در خصوص این فضا میفرماید این فضا به زودی فراگیر خواهد شد؛ کاربردی است از امروز به فکر آسیبها و مشکلات آن باشید و سرمایهگذاری لازم صورت بپذیرد.
رئیس کارگروه فضای مجازی مجمع بسیج استان همدان با بیان اینکه راهاندازی دیتاسنتر استان همدان که با میلیاردها تومان هزینه حدود 15 سال است که به بهرهبرداری نرسیده است، گفت: در صورت راهاندازی میتواند زمینه اشتغالزایی تعداد زیادی از دانش آموختگان این حوزه را فراهم کند.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند اهمیت فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی است، گفت: تعبیر مقام معظم رهبری کاملا واضح و شفاف است و اگر قرار است ما در حوزه تمدن سازی اسلامی ورود پیدا کنیم که مطالبه مقام معظم رهبری است غیر از بستر فضای مجازی امکانپذیر نخواهد بود که بتواند در دنیا در حوزه تمدنی تاثیر گذارد.
ربیعی با بیان اینکه فضای مجازی فضای یکپارچه نخواهد بود، اظهار داشت: در این فضا لایههای مختلفی از جمله لایه زیر ساخت، کاربران، محتوا، سرویس داده و خدمات و ... دخیل هستند.
وی با بیان اینکه اولین لایهای که در فضای مجازی مطرح میشود زیرساخت است، گفت: بدون شک وقتی ما از امنیت فضای سایبری و مجازی صحبت میکنیم نمیتوانیم این لایه را نادیده بگیریم.
رئیس کارگروه فضای مجازی مجمع بسیج استان همدان عنوان کرد: مهمترین لایهای که در فضای مجازی وجود دارد لایه زیرساخت است که همان شبکه فیبر نوری، سرورها و هر آنچه که فضای مجازی بر آن بنا میشود، است.
وی با بیان اینکه امروز اگر در کشور شاهد تحمیل تهاجم و تهدید سایبری هستیم بخشی از آن به خاطر لایه زیرساخت است، گفت: اگر زیرساخت در اختیار کشور خودمان باشد تهدیدات فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، امنیتی و اجتماعی قابل مقابله خواهد بود.
ربیعی با اشاره به اینکه بدون شک در حال حاضر فضای مجازی به دلیل نبود زیر ساخت، فضای تهدیدآمیز برای کشور ما است، افزود: اگر بتوانیم زیرساخت را خوب مدیریت کنیم، میتوانیم اقتصاد الکترونیک، ارزش افزوده، ایجاد اشتغال پایدار، درآمدزایی وسیع در بستر این فضا ایجاد کنیم.
وی عنوان کرد: اگر نتوانیم از فرصتها استفاده کنیم و زیرساخت مناسبی داشته باشیم، گرفتار تهدیداتی میشویم که مشکلات حادی را ایجاد خواهد کرد.
رئیس کارگروه فضای مجازی مجمع بسیج استان همدان با اشاره به نحوه توزیع ارزاق و کالاهای اساسی که یارانه به آنها تعلق گرفته است، گفت: در حال حاضر هیچ شفافیتی وجود ندارد و مشکلات حادی داریم و عمده روستاییان از این خدمات محروم میشوند و در دولت الکترونیک به راحتی میتوان این مشکل را مدیریت و سازماندهی کرد.
وی با بیان اینکه در استان همدان حمایت از کسب و کارهای اینترنتی یا استارت آپها را باید در دستور کار قرار دهیم، عنوان کرد: ساماندهی فضای مجازی(شبکه ملی اطلاعات) و جلوگیری از فعالیت مخرب اینستاگرام بر روح و افکار جوانان، نوجوانان و حتی کودکان در دستور کار قرار گیرد.
انتهای پیام/
پیشنهادات کارگروه رسانه و فضای مجازی مجمع بسیج استان همدان
تصویب قانون در خصوص تسریع در راه اندازی شبکه ملی اطلاعات
اصلاح قانون جرایم رایانه ای
تصویب قوانین موضوعه در خصوص راه اندازی دولت الکترونیک
پیگیری موضوع توسط سازمان بازرسی و دیوان محاسبات
پییگری موضوع توسط معاونت امور اقتصادی استاندار و رئیس برنامه و بودجه
اصلاح قانون خرید تضمینی کالاهای اساسی
تدوین قانون نظام توزیع کالاهای اساسی