۱۵ / تير / ۱۴۰۴ - 06 July 2025
11:55
کد خبر : 9156706
۱۰:۵۵

۱۳۹۸/۰۴/۲۵
در نشست مدیران دانشجویی شمال کشور مطرح شد؛

تغذیه، مهمترین بخش ارائه خدمات رفاهی به دانشجو است

بررسی وضعیت توزیع غذا در بین دانشجویان، یکسان سازی قرارداد‌های دانشگاهی، استفاده از غذا‌های سالم و افزایش قیمت غذا از جمله مهمترین موارد مطرح شده در نشست مدیران دانشجویی منطقه شمال کشور بود.
تغذیه، مهمترین بخش ارائه خدمات رفاهی به دانشجو استبه گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، نشست منطقه‌ای مدیران دانشجویی شمال کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه برگزار شد.
در این نشست که مدیران دانشجویی و روسای ادارات تغذیه دانشگاه‌های گیلان، بابل، گلستان، سمنان و شاهرود حضور داشتند؛ بررسی قرارداد‌های غذای دانشجویی، تصمیم گیری درخصوص قیمت غذای دانشجویی در سال آینده و ارائه راهکار‌های لازم درمورد قرارداد‌های تغذیه دستور کار این نشست بود.
دکتر سید شاهرخ آقایان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، در این نشست ابتدا به بیان توضیحاتی درخصوص پیشینه این دانشگاه و چگونگی ارائه خدمات به دانشجویان آن پرداخت و اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با دارا بودن نزدیک به ۲ هزار دانشجو، هم اکنون دارای ۲ خوابگاه دخترانه و یک خوابگاه پسرانه به ترتیب با ظرفیت ۶۸۰ و ۲۵۰ نفر است.
وی با اشاره به ۲ خوابگاه در حال ساخت دخترانه و پسرانه یادآور شد: این دانشگاه تاکنون توانسته است همه دانشجویان روزانه متقاضی خوابگاه را تحت پوشش قرار دهد. معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود همچنین تغذیه را مهمترین بخش ارائه خدمات رفاهی به دانشجویان برشمرد و تصریح کرد: با وجود خصوصی سازی در این بخش، همچنان نظارت دقیقی بر روند ارائه خدمات و کیفیت غذا از سوی دانشگاه بر این حوزه وجود دارد.
آقایان نوسانات قیمت بازار را یکی از چالش‌های پیش روی دانشگاه‌ها در بخش تغذیه دانست و افزود: با این وجود تاکنون خوشبختانه هیچ خللی در کیفیت خدمات ارائه شده به دانشجو وارد نشده، اما برای سال تحصیلی آینده این موضوع نیازمند توجه بیشتری از سوی وزارت بهداشت است.
در این نشست هریک از موارد دستور کار مورد بحث و بررسی قرار گرفته و مدیران دانشجویی دانشگاه‌ها و کارشناسان تغذیه به بیان نظرات و تجربیات خود پیرامون موضوعات مطرح شده پرداختند.
بدین ترتیب مقرر شد میزان مواد غذایی برای هر دانشجو بر اساس وزن خام و الگوی تغذیه سالم مشخص و محاسبه شود. همچنین پیشنهاد شد به منظور یکسان سازی قرارداد‌های تغذیه، یک نوع قرارداد پیشنهادی از سوی وزارت بهداشت تهیه شود تا در صورت نیاز مورد استفاده دانشگاه‌ها قرار گیرد. استفاده از برند‌های معتبر با وزن پیش بینی شده نیز در قرارداد‌ها مشخص شود.
ایجاد سامانه الکترونیکی برای نظرسنجی از دانشجویان نیز پیشنهاد دیگر مطرح شده در جلسه مدیران دانشجویی شمال کشور بود. همچنین مقرر شد قیمت غذا اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه با قیمت تمام شده محاسبه شود.
از سوی دیگر افزایش نرخ غذای دانشجویی مورد بحث قرار گرفت که در نهایت با تصمیم حاضران، افزایش ۲۰ درصدی قیمت غذا برای سال تحصیلی آینده پیشنهاد شد.
همچنین با توجه به دستور کار تغذیه دانشجویان در چارت تشکیلاتی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ها، پیشنهاد ایجاد پست روسای اداره‌های تغذیه و خوابگاه‌ها مطرح شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید