به همت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود،
برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت خدمات غذایی بیمارستانی در شاهرود
کارگاه آموزشی مدیریت خدمات غذایی در بیمارستان در سالن سلامت سایت مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود یه همت معاونت درمان این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، کارگاه آموزشی مدیریت خدمات غذایی در بیمارستان در سالن سلامت سایت مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود یه همت معاونت درمان این دانشگاه برگزار شد.
مهری دلوریان زاده عضو هیات علمی و کارشناس تغذیه دانشگاه هدف از برگزاری این کارگاه را ارتقای دانش کارشناسان تغذیه بیمارستان ها، بهبود وضعیت تغذیه بیمار در بیمارستانها، ارتقای کیفیت هتلینگ بیمارستانی برای سرویس دهی به بیماران، تامین مواد غذایی لازم برای بیماران، افزایش ایمنی مواد غذایی بهبود، وضعیت تغذیه به بیماران بستری و همچنین کاهش سوء تغذیه بیمارستانی دانست.
این کارگاه یک روزه جهت کارشناسان تغذیه بیمارستانها، کارشناسان بهداشت محیط، کارشناسان صنایع غذایی، ناظرین ومتصدیان بخش غذا دانشگاه برگزارگردید.
محورهای این کارگاه ارتقاء سطح هتلینگ تغذیه بیمارستانی اصول و تشریفات و پذیرایی در بیمارستان - اموال و ضوابط فضا و تجهیزات آشپزخانههای بیمارستانی- HACCP -اصول و ضوابط بهداشت کار.