خبرهای داغ:
امام جمعه نهاوند:

بسیج و تفکر بسیجی وحدت آفرین است/ مهمترین شاخصه بسیج خدامحوری است

امام جمعه نهاوند با بیان اینکه بسیج و تفکر بسیجی وحدت آفرین است، گفت: مهمترین شاخصه بسیج خدا محوری است و اگر جامعه‌ای خدا محور شد خود به خود در آن جامعه نیز وحدت ایجاد خواهد شد.
کد خبر: ۹۰۷۹۸۵۶
|
۲۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۸

بسیج و تفکر بسیجی وحدت آفرین است/ مهمترین شاخصه بسیج خدامحوری استبه گزارش خبرگزاری بسیج از نهاوند، حجت الاسلام عباسعلی مغیثی در مراسم دیدار با بسیجیان این شهرستان با تبریک هفته وحدت و هفته بسیج اظهار داشت: وحدت و بسیج مظاهرشان در قبل از انقلاب نیز وجود داشته است و حضرت امام(ره) به این دو مسئله رسمیت داد و در تقویم رسمی ثبت کرد.

وی افزود: در زمان آیت الله بروجردی مجمعی به نام مجمع تقریب مذاهب تاسیس شد که جلسات متعددی حوزه علمیه قم با دانشگاه الازهر مصر داشت، اما بعد از انقلاب به عنوان هفته وحدت از این فرصت اختلاف روایت در ولایت استفاده شد و هفته وحدت پایه‌گذاری شد.

امام جمعه نهاوند با اشاره به معنا و محتوای بسیج گفت:  بسیج هم به معنای عام کلمه یعنی همان مردمی که با حرکت میلیونی قبل از آمدن امام خمینی (ره) در تظاهرات و اجتماعات شرکت می‌کرد و امروز پس از ساماندهی و سازماندهی بدین شکل تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه  بسیج و تفکر بسیجی وحدت آفرین است، ابراز داشت: مهمترین شاخصه بسیج خدا محوری است و اگر جامعه‌ای خدا محور شد خود به خود در آن جامعه نیز وحدت ایجاد خواهد شد و در مقابل این هوا و هوس است که نمی‌گذارد وحدت ایجاد شود.

مغیثی با اشاره به خصوصیات بسیج عنوان کرد: اگر بسیج را ولایت‌مدار و شهادت طلب و اهل نماز اول وقت می‌شناسیم نشأت گرفته از خدامحوری است و این صفات همگی در ذیل همان خدا محوری قرار می‌گیرند.

وی ابراز داشت: امیدواریم که خداوند به همه ما توفیق بدهد که هم بسیجی به معنای واقعی کلمه باشیم و هم در بین همه آحاد جامعه به دنبال ایجاد وحدت باشیم.

امام جمعه نهاوند تصریح کرد: امروزه مراد از وحدت این است که همه مذاهب اسلامی در مشترکات تعامل کنند و در موارد اختلافی در برابر دشمنان همدیگر را تحمل کنند و ید واحده باشند.

وی  در ادامه با اشاره به آغاز امامت امام زمان(عج) نیز گفت: مسئله مهدویت یکی از مواردی است که همواره مورد سوء استفاده قرار گرفته است و کشورهایی مانند انگلستان در راستای ایجاد اختلاف بین شیعیان؛ بهائیت را در شیعه به وجود آورد و وهابیت را در اهل سنت ایجاد کرد، تا نتیجه این باشد که این اختلاف تا قیامت بین شیعه و اهل سنت ادامه داشته باشد اما در این راه نیز همواره باید روشنگری کرد و از ایجاد تفرقه و دامن زدن به مسائلی که موجب از بین رفتن وحدت می‌شود دوری کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار