انجام مطالعات تفصیلی 650 هزار هکتار از عرصههای آبخیزداری همدان
وی اجرای طرحهای آبخیزداری وآبخوانداری را در کنترل رواناب، تولیدعلوفه، استحصال آب و جلوگیری از فرسایش بسیار مهم و اثرگذار دانست و بیان داشت: ما فقط به دنبال بحث صرفه جوئی در مصرف آب هستیم و توجه کمتری به دنبال تولید آن هستیم.
مدیر کل منابع طبیعی استان همدان تصریح کرد: این در حالی است که اجرای هرهکتار عملیات آبخیزداری 270 مترمکعب متر رواناب، 81 مترمکعب استحصال آب، 100 کیلو گرم علوفه و 2 تن فرسایش خاک را کنترل می کند.
وی مهمترین اهداف طرحهای آبخیزداری را حفاظت خاک و جلوگیری از بروز سیل و رسوب و فرسایش عنوان کرد و گفت: مطالعات تفصیلی بیش از 650 هزار هکتار از عرصه های آبخیزداری استان انجام شده که با تخصیص اعتبارات در راستای تقویت و بهبود منابع پایه آب و خاک استان عملیات اجرائی آنها را شروع خواهیم کرد.
خزائی منابع طبیعی را به عنوان مادر بخش کشاورزی، صنعت و رونق تولید و اشتغال عنوان کرد و بر لزوم توجه و افزایش و تخصیص به موقع اعتبارات این بخش تاکید کرد.
وی اجرای طرحهای آبخیزداری و تقویت پوشش گیاهی را مهمترین راه علاج بحران کم آبی دانست و تصریح کرد: بدون تردید مردم مهمترین و موثرترین نقش را در حفاظت از جنگلها و مراتع برعهده دارند.
مدیر کل منابع طبیعی استان همدان خاطرنشان کرد: تلاش می کنیم تابا کمک مردم، رسانه های دیداری و نوشتاری، آموزش و ترویج و فرهنگ سازی حفظ انفال و منابع طبیعی به یک فرهنگ عمومی در جامعه تبدیل شود.
انتهای پیام/