۱۶ / تير / ۱۴۰۴ - 07 July 2025
21:25
کد خبر : 8787515
۰۹:۰۵

۱۳۹۵/۰۹/۱۶
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور در گفت‎‌وگو با «بسیج»:

دعوت از برخی اصحاب فتنه در دانشگاه‎ها ظلم به دانشجوست/ تشکل‌های انقلابی در دانشگاه‌ها با محدودیت‌هایی مواجه هستند

گودرزی گفت: دانشجو باید دقت کند که چه سخنرانی را برای روز دانشجوی خود دعوت می‌کند؛ کسی که نه قانون مردم را قبول دارد و نه رأی مردم را، صلاحیت این را ندارد که در تریبون مقدس دانشگاه قرار بگیرد.
داود گودرزی مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور در گفت ‎وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج با اشاره به روز 16آذر به‌عنوان روز دانشجو بیان کرد: با مروری بر سابقه جنبش دانشجویی فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی مشاهده می‌کنیم که روح حاکم بر این فعالیت‌های دانشجویی از ابتدا مبارزه با ظلم و استکبار بوده است چه آن زمانی که در 16 آذر سال 1332 دانشجویان دانشگاه در اعتراض به حضور نیکسون در مقابل دانشکده فنی تجمع کردند و چه بعدازآن در تظاهرات و فعالیت‌های انقلابی که مبارزه با رژیم وابسته به استکبار را دنبال می‌کردند و چه در حوزه‌های بعد از انقلاب شاهد این مسئله هستیم.

گودرزی عنوان کرد: انتخاب روز 16 آذر به‌عنوان روز دانشجو انتخاب درستی است، چراکه روز دانشجو به‌عنوان نماد ظلم‌ستیزی و استکبارستیزی دانشجویان است.

وی اظهار داشت: در طول این سالیان گذشته نگاه‌ها و تفکرات مختلفی وجود داشته و دارد که کسانی به دنبال این هستند تا فضای دیگری در بدنه دانشجویی دانشگاه‌ها ایجاد و آن‌ها را منحرف کنند، حتی یک عده به دنبال این هستند که دانشجو سیاسی نباشد و یا اینکه از دانشجویان سوءاستفاده سیاسی کنند.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور در ادامه این مطلب تاکید کرد:  بسیج دانشجویی و تشکل‌های دانشجویی باید این را مراقبت و دقت کنند که اگر قرار است که پیشران ملت ایران باشند و از ملت مقتدر و عزتمند ایران پرچم‌داری کنند، استقلال فکری خود را باید حفظ کنند و اگر یک تشکل دانشجویی وابستگی فکری به بیرون از دانشگاه پیدا کند و از یک جریان سیاسی خاص حرف‌ها و تحلیل‌های خود را بزند این پرچم‌داری را از دست خواهد داد.

گودرزی در توضیح این مطلب بیان داشت: دانشجو باید دقت کند که چه سخنرانی را برای روز دانشجوی خود و درواقع جشن سالانه خود دعوت می‌کند؛ کسی که در مقابل مردم و قانون قیام کرده و نه قانون مردم را قبول دارد و نه رأی مردم را، صلاحیت این را ندارد که در تریبون مقدس دانشگاه قرار بگیرد و این سوال مطرح است کسی که مبانی نظام جمهوری اسلامی را قبول ندارد و حنجره او تبدیل شده به حنجره دشمن و سردمداران اسرائیلی و امریکایی در فتنه 88 اعلام کردند که یک عده‌ای در ایران به نمایندگی از ما با نظام جمهوری اسلامی می‌جنگند، کسی که تظاهر به همراهی با دشمن و  وادادگی به دشمن دارد چه صلاحیتی دارد که بیاید در تریبون دانشگاه قرار بگیرد آن هم در روز دانشجو؟ که باید گفت که این اقدام ظلم به دانشجو و ظرفیت عظیم دانشجویی کشور است.

وی با بیان اینکه ما همیشه به دنبال آزادی اندیشه بودیم گفت: آزادی اندیشه تعریف دارد، ضمن اینکه باید گفت که دانشگاه محل تضارب آرا و حضور چهره‌های مختلف است ولی در چارچوب قانون جمهوری اسلامی.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور در ادامه این مطلب افزود: برخی از افرادی که در دانشگاه‌ها حضور پیدا می‌کنند و به‌عنوان نمونه از روی پرچم امریکا نیز نمی‌خواهند رد شوند، اما برای هر جلسه‌ای هم که می‌آیند باید سکه طلایشان را هم بگیرند! و این تناقضاتی است که وجود دارد که این هزینه سنگین را از دانشجو می‌گیرد که مبانی اصلی و تفکر این جوانان کشور و ملت ایران را هم قبول ندارد و با دشمن هم همراهی می‌کند و دشمن هم برای شما سوت و کف می‌زند و اساسا این با کدام منطق جور در می‌آید؟ کدام عقلانیت اجازه می‌دهد که این اتفاقات رخ دهد؟

گودرزی ادامه داد: لذا درخواست من از همه دانشجویان عزیز این است که قدری تامل کنند و قدر این فرصتی که در اختیار آن‌ها هست و این ظرفیتی که دارند و می‌توانند پرچم‌داری کنند را بدانند، یکی از الزامات پرچم‌داری دانشجویان و جنبش دانشجویی این است واقع‌بینی است که اگر واقعیت‌ها درست دیده شود آن‌وقت می‌تواند درست نیز بیان شود و دانشجو این رسالت روشنگری را باید برای خود ببیند؛ درست ببیند و درست بیان کند.

وی پیرامون محدود کردن بسیج دانشجویی در دانشگاه‌ها اظهار داشت: این مسئله فقط  محدود کردن بسیج دانشجویی نیست بلکه تشکل‌های انقلابی دیگر نیز برای فعالیت‌هایشان در دانشگاه با محدودیت‌های مواجه هستند از قبیل مجوز ندادن‌ها به مراسمات سخنرانی و کرسی‌ها و مناظرات تا حمایت نکردن‌های مالی از آن‌ها برای اجرای برنامه‌هایشان که این مسئله به زاویه نگاه و نوع نگرش مسئولین برمی‌گردد که نگاه برخی از مسئولین به جنبش دانشجویی و تشکل‌های دانشجویی نگاه مزاحم است و اساسا نمی‌پسندند در مجموعه مدیریتی آن‌ها کسی حرفی بزند، ایده یا طرحی داشته باشد و کاری را دنبال کند همچنان که این مسئله به برخی محافظه‌کاری‌ها نیز برمی‌گردد که احساس می‌کنند اگر یک برنامه‌ای در دانشگاه برگزار شود چه اتفاقی خواهد افتاد.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور در خاتمه گفت: برای مقابله با این نوع اقدامات مسئولین در بحث محدود کردن بسیج دانشجویی و تشکل‌های دیگر انقلابی در دانشگاه جلساتی را با مسئولین و روسای دانشگاه و مدیران آموزش عالی برگزار کرده‌ایم و طی صحبت با آن‌ها در جلسات و همین‌طور نامه‌نگاری‌ها و رایزنی‌ها به دنبال این هستیم که این نوع نگاه‌ها را بتوانیم درست کنیم و فهم درست از بسیج دانشجویی و تشکل‌های دانشجویی و جنبش دانشجویی در همگان به وجود بیاید تا بتوانیم اتفاقی بهتری در دانشگاه داشته باشیم که البته برخی مواقع نیز موفق بودیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید