به گزارش سرویس راهیان نورخبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی استانداری؛ محمد رضا صالحی در همایش ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بجنورد، اظهار کرد: نبود شناخت صحیح و کافی نسل جدید از ایثار و فداکاری شهیدان و جانبازان که به واسطه شکاف نسل جوان امروز با نسل دوران دفاع مقدس بوجود امده است، باید رفع شود و همه ما در انتقال این فرهنگ و آموزهها به نسلهای بعد مسئولیم.
وی جنگ نرم و تهاجم فرهنگی را از موارد دیگری عنوان کرد که مانع ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه میشود.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی تصریحکرد: وجود دغدغههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شخصی و اولویت دادن مسایل فردی به مسایل اجتماعی نیز مانع از این میشود که افراد به فرهنگ ایثار و شهادت اهمیت دهند و آن را در جامعه ترویج کنند، بنابر این توجه به مسایل اجتماعی باید در جامعه فرهنگسازی شود به طوری که منافع عمومی و ملی بر منافع فردی اولویت یابد.
صالحی استفاده از زبان مناسب در معرفی الگوهای عملی ایثار و شهادت را یکی از راههای مهم ترویج این فرهنگ در جامعه نام برد و افزود: نیازمند برقراری ارتباط مناسب خانوادهها با نهادهای فرهنگی و مذهبی هستیم که موجب تقویت باورهای دینی و هم افزایی بیشتر در جامعه میشود.
وی شهیدان را از زنده نگه داشتن یاد و خاطره آن ها و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بینیاز عنوان کرد و در این باره اذعان داشت: این ما هستیم که برای ادامه مسیر زندگی به راه و سیره شهیدان و مکتب آنها نیازمندیم.
مشاور وزیر کشور و مسئول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور نیز اظهار کرد: ارائه خدمات مناسب و رفع حداقل نیازهای ایثارگران نیازمند عزم عمومی و ملی است.
غلامرضا یاوند عباسی رسیدگی به ایثارگران دستگاه اجرایی، رسیدگی به امور مراجعه کنندگان به آن دستگاه و همچنین رسیدگی به فعالیت های مرتبط با ایثارگری و شهادت که توسط فعالان این عرصه در دستگاههای اجرایی پیگیری میشود را سه وظیفه اصلی و مهم رابطین امور ایثارگری دستگاه های اجرایی عنوان کرد.
وی بر توجه بیشتر به مناسبسازی معابر و اماکن عمومی برای جانبازان و معلولان تاکید کرد و در این خصوص گفت: مناسبسازی یک حق برای جانبازان، ایثارگران و معلولان جامعه است و شرایط عمومی در هر جامعه باید به گونه ای باشد که آن ها به راحتی بتوانند در جامعه زندگی کنند.