عضو مجمع تشخص مصلحت نظام:

تئوری اقتدار ملی دشمن را از مرزهای کشور دور کرد

عضو مجمع تشخص مصلحت نظام با بیان اینکه اگر ملتی ضعیف باشد حقوق تصریح شده ملت در منشور سازمان ملل نیز از ملت دریغ می‌شود، گفت: تئوری اقتدار ملی دشمن را از مرزهای کشور دور کرد.
کد خبر: ۸۷۶۸۷۷۲
|
۰۸ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۴

به گزارش سرویس بسیج رسانه خبرگزاری بسیج، محمدحسین صفار هرندی شامگاه یکشنبه در جمع دانشجویان دانشگاه زنجان اظهار داشت: مقوله سازش یک عقبه دارد و اگر نخواهیم به گذشته‌های دور برگردیم یکی از طرز تلقی‌ها در آستانه انقلاب از ادامه مبارزات بود.

وی با بیان اینکه در آن زمان دو دیدگاه برای ادامه مبازرات وجود داشت، تصریح کرد: یکی به رهبری امام(ره) به همراه قاطبه ملت بود که مشروعیتی برای رژیم سابق قائل نبودند و معقتد بودند این رژیم محکوم به فناست و باید برچیده شود اما گروه دیگری بودند که معتقد بودند باید با همین رژیم بسازیم و مجبور کنیم تا حقوق ملت را از آن بگیریم.

عضو مجمع تشخص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: جهت عمومی انقلاب به گونه‌ای بود که این طرز تفکر جایی برای ترقی نداشت و رژیم گذشته به آن ترتیبی رقم خورد و از بین رفت.

وی با اشاره به اینکه این تفکر بعدها در بزنگاه‌های مختلف خود را نشان داد، افزود: طرفداران این تفکر معتقد بودند جهان یک جهان تعریف شده است و شبیه آنچه در جنگل می‌بینیم که حیوانات قوی‌تر بر حیوانات ضعیف‌تر سیطره دارند و حیوانات ضعیف سعی دارند در مقابل حیوانات قوی ظاهر نشوند و ما هم باید این گونه باشیم.

عضو مجمع تشخص مصلحت نظام با بیان اینکه کودتای 28 مرداد در کارنامه قدیم آمریکا است در حالی رفتارهای بعدی آمریکا نشان می‌دهد این موجود همان موجود و عامل کوتای 28 مرداد است، عنوان کرد: آیا شایسته است که نسبت به او خوش بینانه حرف از سازش زد؟

وی با اشاره به اینکه در برجام هم با این نگاه مذاکرات انجام شد که هر طرف مقداری از خواسته‌های خود کوتاه بیایند تا به یک نتیجه برد – برد برسند اما بعدها معلوم شد که این طور نیست، افزود: در امور بین‌الملل اگر احساس شود سازش از سر ضعف است حق یک ملت را به بهانه‌های مختلف می‌گیرند.

صفارهرندی با بیان اینکه اگر ملتی ضعیف باشد حقوق تصریح شده ملت در منشور سازمان ملل نیز از ملت دریغ می‌شود، گفت: با بهانه‌ای مختلف حتی احتمال داشتن موشک و احتمال قابلیت موشکها برای حمل کلاهک هسته‌ای خطرناک معرفی شده و حقوق ملت را پایمال می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه محیط سازش محیط حق‌کشی است و هر کس سازش می‌کند در نهایت مجبور به از دست دادن حق خود است، ادامه داد: البته توافق می‌تواند اتفاق بیافتد و کشورها می‌توانند با بررسی شرایط مناسب و حفظ منافع به توافقاتی دست یابند.

عضو مجمع تشخص مصلحت نظام با اشاره به اینکه جریان سازش یکسره در حال از دست دادن منافع ملی است و حتی در دهه شصت زمان حمله مجدد صدام به ایران پس از جنگ تحمیلی این جریان تصمیم داشتند تا برای جلوگیری از بروز مجدد جنگ اروندرود را به صدام واگذار کنند که با واکنش تند امام(ره) مواجه شدند.

وی با بیان اینکه در مذاکرات باید حقوقی که در مخاطره است شناسایی شود اما جریان سازش کار را به جایی می‌رسانند که نشان دادن اهداف برای دشمنان در بین نیروهای خودی ارزش محسوب می‌شود، گفت: جریان سازش خطر را مرزها دور نکرد بلکه تئوری اقتدار ملی دشمن را از مرزهای کشور دور کرد.

صفارهرندی بر لزوم توسعه اقتصاد مقاومتی تاکید کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی اقتصاد بسته نیست بلکه اقتصاد بازی و از موضع عزت و شرف است.

وی تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی در زمانی که شما در فشار بودید کسانی که به شما کمک کردند باید در زمان گشایش در اولویت ارتباطات اقتصادی باشند.

عضو مجمع تشخص مصلحت نظام با انتقاد از اقدام خودروسازان در انعقاد قرارداد با خودروسازان فرانسوی گفت: زمانی که حتی تحریم‌های سازمان ملل مطرح نبود فرانسه ایران را تحریم کرد در حالی که شایسته بود در زمان گشایش به سراغ افرادی می‌رفتیم که در زمان تحریم ما را یاری کردند.



ارسال نظرات
آخرین اخبار