به گزارش سرویس راهیان نور خبرگزاری بسیج، منصور صحرایی دبیر ستاد بازسازی واقعه غدیر استان خراسان شمالی اظهار داشت: سال گذشته نمایش بازسازی واقعه غدیر خراسان شمالی بنا به دلایلی در هیچ کدام از نواحی ما برگزار نشد اما امسال تلاش کردیم و با هماهنگی های صورت گرفته، این نمایش را در دو نقطه از استان و در شهرستان های فاروج و جاجرم برگزار می کنیم.
وی ادامه داد: سال ۹۳ هم نمایش بازسازی واقعه غدیرخم در شهرستان های گرمه و بجنورد نمایش داده شد و در آن سال از سوی ستاد باسازی واقعه غدیر جزو برگزیدگان کشوری انتخاب شدیم.
صحرایی با بیان اینکه بازسازی واقعه غدیر خم ترویج فرهنگ دینی ـ اسلامی و حفظ دستاوردهای اسلام است، خاطر نشان کرد:هدف از بازسازی واقعه غدیر خم را ترویج فرهنگ دینی ـ اسلامی و حفظ دستاوردهای اسلام بهخصوص موضوع ولایت عنوان کرد.
دبیر ستاد بازسازی واقعه غدیرخم استان خراسان شمالی، بازسازی وقایع بزرگی مانند واقعه غدیرخم را ارزشمند عنوان کرد و گفت: انتشار این وقایع بهصورت نمایش در سطح شهر برای نسلهای مختلف بسیار ارزنده است و کمک میکند تا آحاد مردم بهتر پی به اهمیت موضوع ببرند.
وی افزد: در مکتب تشیع، تعیین امام بر عهده خداوند است و هیچ یک از پیامبران وظیفه تعیین امام و خلیفه بعد خود را به عهده نداشته است.
صحرایی با تاکید بر آیه ۳۰ سوره بقره که به تعیین خلیفه و امام بعد از پیامبران توسط خداوند اشاره دارد، عنوان کرد: واقعه غدیر نزد مسلمانان معنای ویژهای دارد و در واقع هویت راستین خود را از آن گرفته و در طول تاریخ خود تا به امروز به بازخوانی آن پرداخته است.
این مقام مسئول گفت: غدیر خم نه تاریخ است و نه روایت بلکه ولایت است و همچون کشتی نجاتی گرفتاران دنیا را به ساحل امن می رساند.
وی تصریح کرد: در غدیر خم تاریخ کل بشریت رقم خورد، چراکه امامت در طول تاریخ مطرح و تبیین شد،حقیقتی که از امیر مؤمنان علیه السلام آغاز می شود و به مهدی صاحب الزمان علیه السلام منتهی می گردد.