بسیاری از بودجهها به نام کار فرهنگی مصرف میشود
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، محسن قرائتی عصر امروز در اجلاس استانی نماز و کارگزاران استان همدان اظهار داشت: صحبتهای امروز من نصایح قرآنی است که امیدوارم مدیران کل از آنها برای مدیریت خود استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه برخی از پولها در کشور هزینه میشود که نیازی به هزینه آن احساس نمیشود، افزود: نیاز نیست برخی اعتبارات و پولها در کشور هزینه شود و نسبت به آنها نیازی نیست.
قرائتی با اشاره به اینکه خود را باختهایم، عنوان کرد: متأسفانه نسبت به داشتههای خود اعتماد نداریم و از برخی اقدامات کشورهای دیگر الگوبرداری میکنند.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور بیان کرد: نوعی خودباختگی در کشور وجود دارد که اجازه آزادی فکر و تکیه بر خود را نمیدهد و این برخلاف دین است و باید به این مسائل نیز باید توجه کرد.
وی با اشاره به اینکه باید بازنگری کلی در نماز داشته باشیم، افزود: باید خاک آموزشوپرورش را باید عوض کرد، برخی از این دیپلمهها هیچ مهارتی ندارند و خاک دانشگاه نیز باید تغییر کرد چون برخی لیسانسههای کشور نیز تخصصی ندارند.
قرائتی با بیان اینکه 9 میلیون دانشآموز و دانشجو در کشور وجود دارد، اظهار داشت: باید به فکر این افراد نیز باشیم چراکه اگر شاغل نشوندبه سمت منکر میروند و برای جامعه مضر است.
وی با بیان اینکه مدیران و کارمندان دولت باید کارهای خود را براساس حق انجام دهند، عنوان کرد: انتظار میرود کارمندان دولت به وظایف و کارهای خود بهحق عمل کنند ولی اگر نمیتوانند به نقطه ایده آل برسند، تلاش خود را در این زمینه داشته باشند.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور بیان کرد: مدیر خوب کسی است که رو به آینده نگاه کند که چقدر جای کار بوده و کارهایی که انجام نداده است.
وی با اشاره به اینکه مدیران برای هزینه بودجه فرهنگی از اسلامشناسان استفاده کنند، گفت: به طلبه عادی اسلامشناس گفته نمیشود بلکه اسلامشناس کسی است که 20 سال درس خوانده است.
قرائتی با بیان اینکه برای هزینه بودجهها در حوزه فرهنگی باید از اسلامشناس استفاده کرد، عنوان کرد: بسیاری از بودجهها به نام کار فرهنگی مصرف میشود و در آخر نمیدانیم بودجه فرهنگی برای چه هزینه شده است.
وی با اشاره به اینکه تشخیص اسلام، اسلامشناس نیاز دارد، بیان کرد: در هر شهری گروههای تواشیح متعددی داریم ولی آیا در هر استان یک گروه اذان وجود دارد، روایات متعددی برای اذان وجود دارد ولی یک گروه برای اذان در استانها تشکیل نشده است.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه تا کار واجب هست نباید کار مستحب انجام داد، تصریح کرد: تا زمانی که نسل نو در جامعه حضور دارد برای نسل کهنه کار نکنید، در برخی ادارات روحانی فاضل خوبی برای 50 نفر پرسنل سخنرانی میکند ولی در مدارسی برای 300 دانشآموز یک پیشنماز حضور ندارد.
وی با اشاره به اینکه این مسئله عدالت نیست، اظهار داشت: اداراتی که در کنار آنها مدرسه حضور دارد باید پیشنماز ادارات در مدت یک هفته، دو روز در اداره و چهار روز در مدارس حضور پیدا کنند ولی هزینه آن توسط ادارات پرداخت شود.
قرائتی با بیان اینکه همدان دارای دو لقب دارالمؤمنین و دارالمجاهدین است، اظهار داشت: انتظار میرود مدیران این استان توجه ویژهای به نماز نسل نو داشته باشند.
وی با بیان اینکه در کتابهای درسی برخی تناقضات با دین و فقه وجود دارد، اظهار داشت: نباید دست خود را از اسلامشناس جدا کرده و دین را از غیر فقیه دریافت کنیم.
قرائتی با اشاره به اینکه روحانیون و طلاب مدارس باید هر هفته موارد سخنرانی خود را بررسی کنند، عنوان کرد: متأسفانه در حال حاضر تبلیغات دین استاندارد نداشته و برخی واعظان و مداحان هرچه میخواهند، میگویند.
وی عنوان کرد: کار زمین مانده زیاد بوده و باید در این زمینه تلاش زیادی شود، تا زمانی که کار ماندگار هست کار کوتاهمدت نکنید، انتظار میرود امسال بسیج شده مشکل نمازخانه در مدارس استان همدان را برطرف کنید، البته اولویت با مدارسی است که جمعیت بالایی دارند.
انتهای پیام/