برگزاری آیین تودیع و معرفه مدیرکل محیط زیست آذربایجان شرقی
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، مدیرکل سابق محیط زیست استان در این آیین حفظ محیط زیست را وظیفه همه آحاد جامعه و نیازمند همراهی مردم عنوان کرد.
شهنام اشتری به ارائه گزارشی از فعالیت ۳۲ ماهه خود پرداخت و افزود: راه اندازی چهار پاسگاه جدید و آماده سازی دو پاسگاه دیگر محیط بانی، تجهیزات انفرادی محیط بانان، خرید پهباد نرمال در راستای ماموریت ها، ایجاد روزگذر حیات وحش در کیامکی با همکاری منطقه آزاد ارس و بازسازی ۱۵۰ پاسگاه محیط بانی از جمله اقداماتی بوده کهطی مسئولیتم انجام شده است.
وی کم کردن مدت پاسخگویی به استعلامات، صدور مجوزهای زیست محیطی و ایجاد تمهیدات زیست محیطی در واحدهای فولادی، پیگیری آلودگی رودخانه ارس با ارمنستان و جلوگیری از تخلیه فاضلاب به آن را از دیگر اقدامات زمان مسئولیتی خود نام برد.
اشتری همچنین تلاش برای افزایش بودجه اداره کل حفاظت محیط زیست استان را از دیگر اقدامات دوره مدیریتی خود عنوان و بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ بودجه این مجموعه ۴۰ میلیارد ریال بود که این رقم را به ۵۰۰ میلیارد ریال در سالجاری رساندیم و علاوه بر بودجه های ملی، معادل ۱۰۰ میلیارد ریال برای آبرسانی به تالاب قوری گل و ۷۰ میلیارد ریال نیز از محل منابع مدیریت بحران استان جذب کردیم.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز در ادامه گفت: مساله محیط زیست نه در ایران که در دنیا مسأله مهم است و اهمیت دارد و همه ما در این راستا دغدغه داریم.
ظفر محمدی تاکید کرد: همه ما در دستگاه های مختلف موظف هستیم نسیبت به محیط زیست خود حساس بوده در کنار محیط بانان که در واقع سنگربان این حوزه هستند باشیم و کمک کنیم.
وی افزود: نیاز به آب، هوا و خاک داریم و برای بهره مندی از این نیازها باید کوشا بوده و قواعد و اصول محیط زیست را رعایت کنیم و باید زباله ها فنی و اصولی دفن شوند.
معاون محیط زیست انسانی رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور هم در این آیین به ویژگی های محیط زیست آذربایجان شرقی اشاره و اظهار کرد: وجود جنگل های بکر و زیبای ارسباران در این استان از مهم ترین ویژگی های آن است که در سال های اخیر پایش هوشمند این جنگل ها انجام شد که دستاوردی بزرگ است.
صدیقه ترابی توجه به آلودگی هوای تبریز را نیز مهم عنوان و بیان کرد: عمده ترین دلیل این آلودگی به صنایع متحرک و به خصوص تردد خودروهای سواری در سطح شهر است که باید تمهیدات خاصی در این خصوص از سوی دستگاه های اجرایی و شهرداری به انجام برسد.
وی حوزه آبریز، تالاب ها و موضوع دریاچه ارومیه را نیز مهم خواند و تاکید کرد: باید جملسات، تصمیات و مدیریت ملی برای نجات آن برگزار و گرفته شود تا از چالش بزرگ گرد و غبار نمکی آن جلوگیری شود.