به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، بسیج سپاهی است مسلح به ایمان و مجهز به عشق و ریسمانی است برای بالارفتن از شانههای خیس آسمان.
بسیجی چکیده عشق است و نماد غیرت و سمبل تعصب و پاسدار مکتب که در سال ۵۹ فرمان امام خویش را لبیک گفتند و برای همیشه پایکار آمدند.
سازمان بسیج مستضعفین که به نام نیروی مقاومت بسیج هم شناخته میشود به فرمان امام خمینی (ره) در تاریخ ۵ آذر سال ۱۳۵۸ تشکیل شد و پس از تصویب مجلس شورای اسلامی در دیماه سال ۱۳۵۹ بهصورت قانونی رسمیت پیدا کرد.
صدور فرمان امام (ره) مبنی بر تشکیل بسیج ۲۰ میلیونی را میتوان منشأ تحول اساسی در بسیج دانست؛ زیرا با صدور این فرمان، حضور مردم و مشارکت آنها در سرنوشت اجتماعی جامعه خویش تثبیت میشود.
اندکی پس از صدور این فرمان، گروهگروه از اقشار مردم بهسوی ستاد بسیج آمدند و در فعالیتهای مختلف این سازمان اعم از نظامی و کمکرسانی شرکت کردند.
کارکرد بسیج تا قبلتر که جنبه آمادگی و ظهور داشت با آغاز جنگ تحمیلی تحولی به وجود آمد و صحنه آمادگی و بهکارگیری و عملیاتیشدن تبدیل شد و آنچه موردنیاز بود آموزش و سازماندهی متفاوت از گذشته است.
در جنگ تحمیلی نیروهای بسیجی در کنار نیروهای سپاه پاسداران و ارتش به مقابله با دشمن پرداختند و توانستند نقش مؤثری داشته باشند.
کارکردهای بسیج بعد از دفاع مقدس پیچیدهتر شده
حسن عسکری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی کردتودی ضمن تبریک هفته بسیج اظهارداشت: بسیج تا قبل از آغاز جنگ تحمیلی با پدیدههای ناامنکننده و تجزیهطلب کشور مقابله میکرد که مصداق بارز آن در استان کردستان شاهد بودیم و در این راه شهیدان زیادی از این خطه تقدیم انقلاب شد.
وی افزود: تشکل مردمی بسیج از شهریور سال ۱۳۵۹ تا پایان دوره دفاع مقدس نقش رابط بین مردم و نظام اسلامی و نیروهای دفاعی و امنیتی کشور را به عهده داشت و نقش مؤثری در کسب نتایج درخشان جنگ تحمیلی داشت.
فرماندار سنندج با تأکید بر اینکه از بعد جنگ تحمیلی تا امروز نقش بسیج پیچیده و وسیع شده است؛ گفت: اولین رویکرد بسیج کادرسازی انقلابی است.
عسکری تصریح کرد: به نظر من اولین کار بسیج بعد از دفاع مقدس پرورش جوانانی مانند شهید همت، باکری، باقری و دیگر شهدای برجسته دوران دفاع مقدس است که از ارزشهای انقلاب دفاع کنند.
وی بسیج را بازوی صدور انقلاب اعلام کرد و بیان داشت: شعارهای انقلاب اسلامی مبنی بر فطرت الهی است و مخاطب آن قشر خاصی نیستند و همین نقش مؤثری در صدور انقلاب در جهان است.
فرماندار سنندج در قسمت دیگری از سخنان خود گفت: حضور بسیجیان در حوادث غیرمترقبه مانند سیل، زلزله و دوران کرونا و خدمترسانی به اقشار مختلف مردم نشان داد بسیج فراتر از بعد نظامی است که میتواند نقشآفرینی کند.
این مسئول ادامه داد: یکی از راههای توسعه استان کردستان داشتن روحیه و تفکر بسیجی است که از طریق آن میتوان اقدامات ارزندهای انجام داد.
عسکری خاطرنشان کرد: اجرای پروژههای آبرسانی، احداث خانه محرومان، برگزاری جشنهای ازدواج آسان، اهدای جهیزیه به نوعروسان کمبرخوردار نمونهای از اقدامات بسیج در شهرستان سنندج در راستای محرومیتزدایی است.
وی اظهارداشت: دشمن امروز همه تلاش خود را برای تضعیف الگوی انقلاب اسلامی به کار گرفته و در مقابل رمز موفقیت ما در مقاومت، ایستادگی، مقابله با همه جریانها و خدمت خالصانه توسط مسئولان به مردم است.
گفتمانسازی و بیداری اسلامی حاصل تفکر بسیجی است
سید مرتضی میرآقایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی کردتودی با بیان سخن مقام معظم رهبری که بسیج شجره طیبه است، اظهارداشت: شیرینی تشکل مقدس بسیج در خدمت به مردم مستضعف و مردمی که نیاز به خدمت دارند معنا میشود.
فرمانده سپاه سنندج افزود: تشکل مقدس بسیج مزرعه بی حصار است که نهتنها در کشور عزیز اسلامی ما بلکه در سراسر دنیا هر کسی قدمی در راستای خدمت به مردم و تعالی ارزشهای دین مبین اسلام و اهتزاز بیرق اسلام گام بر میدارد بسیجی است.
وی گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران امام خمینی (ره) دستور تشکیل بسیج مستضعفین را دادند و بعدازاین تشکل مقدس دارای ساختار شد و امروز خار چشم دشمنان دنیا و استکبار جهانی شده است.
میرآقایی ادامه داد: ساختار بسیج مستضعفین ساختار طاغوتیان را در هم شکست و به زبالهدان تاریخ فرستاد.
وی بیان داشت: دوراندیشی حضرت امام خمینی (ره) در تشخیص سازمان بسیج مستضعفین در آینده دین و اسلام به جا بود و امروز شاهد ثمره آن هستیم.
فرمانده سپاه سنندج تصریح کرد: امروز اگر افتخار؛ ایستادگی و مقاومتی در دنیا داریم به برکت تفکر ناب بسیجی است.
میرآقایی در قسمت دیگری از سخنان خود گفت: در هیچ کجای دنیا تجاوز به غیرنظامی، مدارس، مساجد و امکان مذهبی؛ شریانهای حیاتی مردم و تجاوز به خبرنگاران وجود ندارد؛ اما امروز رژیم صهیونیستی کشتار مسلمانها در دنیا است.
وی با تأکید بر بیداری اسلامی جهت مقابله با رژیم صهیونیستی بیان داشت: بیداری اسلامی با وحدت، روشنگری و تبیین در جمع خانوادهها، مساجد و اجتماع عموم مسلمانها رقم خواهد خورد.
فرمانده سپاه سنندج گفت: گفتمانسازی دین مبین اسلامی و مطالبهگری از دیگر راههای بیداری اسلامی جهت مقابله با رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی است.
میرآقایی بیان داشت: امروز شاهد ترقی، رشد، عزت و ایستادگی در قالب تفکر مقاومت هستیم و مرکز جبهه مقاومت اسلامی کشور ایران است و کشور عزیزمان بهعنوان الگوی پیشرفت در دنیا شناخته شده است.
وی ادامه داد: همه ما میدانیم طبق وعده الهی پیروزی مختص مسلمانها است و شکست مال دشمنان است که به برکت تفکر بسیجی حاصل میشود.
فرمانده سپاه سنندج گفت: امروز اسلام در حال جوشش و صدور است، ما یک زمانی فقط روز قدس را گرامی میداشتیم و از مردم مظلوم فلسطین حمایت میکردیم، اما امروز به برکت صدور انقلاب هر روز شاهد حمایت مردم اقصینقاط جهان از مردم مظلوم فلسطین هستیم.
میرآقایی خاطرنشان کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب امروز جنگ؛ جنگ ارادههاست، جنگ نظامی نیست؛ هرکسی اراده قویتری داشت مطمئن باشید پیروزی اذان آنها است و همه بدانند اراده قوی به برکت تفکر بسیجی و وجود رهبری داهیانه حضرت آیتالله خامنهای (مدظلهالعالی) مختص مسلمانها است و در راستای خدمت به مردم از هیچ تلاشی دریغ نمیکنیم و پای آرمان و ارزشهای انقلاب اسلامی ایران ایستادهایم.
وی با اشاره به برنامههای هفته بسیج اظهارداشت: اجرای ۲۹۱ برنامه در اقصی نقاط شهرستان سنندج، افتتاح بزرگترین پروژه آبرسانی سنندج در بخش کلاترزان، اعزام تیم پزشکی به مناطق محروم و کم برخوردار، برگزاری یادواره شهدا از مهمترین برنامههای این هفته در سنندج است.
فرمانده سپاه سنندج از اعطای بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه برای ایجاد مشاغل خانگی و خرد توسط سپاه سنندج به بسیجیان در طول یکسال گذشته خبر داد.
انتهای پیام/