خبرهای داغ:

مواد غذایی مفید و مضر در وعده صبحانه

کارشناس ارشد علوم تغذیه در کرمانشاه گفت: با انتخاب مواد غذایی تازه و طبیعی و حذف خوراکی‌های شیرین صنعتی، می‌توان به بهترین شکل از مزایای سلامتی صبحانه بهره‌مند شد.
کد خبر: ۹۶۴۵۱۳۳
|
۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، صبحانه به عنوان نخستین وعده غذایی در طول روز، نقشی حیاتی در تأمین انرژی، افزایش تمرکز، و بهبود عملکرد بدن دارد. این وعده غذایی نه تنها از دیدگاه تغذیه، بلکه از نظر حفظ وزن ایده‌آل و پیشگیری از بیماری‌ها نیز اهمیت ویژه‌ای دارد. به باور بسیاری از کارشناسان تغذیه، صبحانه سالم باید متشکل از ترکیب متنوعی از گروه‌های غذایی باشد که تمام نیازهای بدن به مواد مغذی مختلف را تأمین کند.
فرید اردیخانی، کارشناس ارشد علوم تغذیه در کرمانشاه، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه به اهمیت ترکیب مواد غذایی متنوع در وعده صبحانه اشاره داشت و توصیه‌هایی برای داشتن صبحانه‌ای سالم ارائه کرد.اردیخانی اظهار کرد: در هر وعده غذایی، بهتر است حداقل سه گروه غذایی مختلف وجود داشته باشد. برای مثال، گروه شیر و فرآورده‌های شیری شامل شیر، پنیر و ماست، گروه غلات مانند نان‌های سبوس‌دار، و همچنین گروهی که شامل مغزها مانند گردو و تخم‌مرغ است، همگی گزینه‌هایی سالم و مغذی برای یک صبحانه ایده‌آل محسوب می‌شوند.
وی همچنین بر اهمیت پرهیز از مصرف مواد غذایی شیرین و فرآورده‌های صنعتی مانند مرباها، شکلات‌ها و شیرینی‌های صبحانه تأکید کرد و گفت: این مواد، حاوی قند و شکر بالایی هستند و مصرف منظم آن‌ها می‌تواند منجر به افزایش وزن و افزایش قند خون شود.کارشناس ارشد علوم تغذیه در کرمانشاه تصریح کرد: با انتخاب مواد غذایی تازه و طبیعی و حذف خوراکی‌های شیرین صنعتی، می‌توان به بهترین شکل از مزایای سلامتی صبحانه بهره‌مند شد و روز خود را با انرژی و نشاط آغاز کرد.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار