خبرهای داغ:

تشریح آتش سوزی‌های اخیر خوزستان

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان گفت : میزان هماهنگی و انجام پرواز‌های متعدد در اطفاء حریق‌های استان بی سابقه بوده است.
کد خبر: ۹۶۱۴۷۶۶
|
۲۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۸

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، علی عبدالهی افزود در آتش سوزی منطقه حفاظت شده خاییز بهبهان مرز خوزستان و کهگیلویه وبویر احمد از بعد از ظهر ۱۹ تیر ۱۴۰۳ شروع شد که در بامداد جمعه ۲۲ تیر اطفا گردید. با پیگیری‌های بعمل آمده با همکاری سازمان مدیریت بحران کشور در مجموع ۷ نوبت تخلیه آب توسط هواپیمای ایلوشن آبپاش و ۱۴ سورتی پرواز بالگرد (۷ نوبت جهت جابجایی نیرو و پشتیبانی و ۷ نوبت جهت آبپاشی بوسیله بسکت) در مرز دو استان انجام گرفت.

وی ادامه داد :آتش سوزی در مناطق حفاظت شده خاییز بهبهان مسبوق به سابقه بوده و در بسیاری از موارد با توجه به شرایط خاص منطقه عملیات مهار آن بیش از یک هفته به طول می‌انجامید. 

 

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان گفت: آتش سوزی تالاب هورالعظیم در محدوده شهرستان دشت آزادگان در عصر ۲۵ تیر ماه آغاز شد و بلافاصله نسبت به بسیج عمومی نیرو و تجهیزات با هماهنگی سازمان مدیریت بحران کشور و محیط زیست استان اقدام شد پرواز هواپیمای آبپاش ایلوشن برای صبح ۲۶ تیر هماهنگ گردید ولی خوشبختانه با پیگیری‌های به عمل آمده آتش در ساعات پایانی همان شب ۲۵ تیر ماه خاموش و پرواز هواپیما لغو گردید.

 

عبدالهی با اشاره به آتش سوزی یکشنبه شب ۲۴ تیر ارتفاعات سخت گذر شهرستان دزپارت اظهار کرد : پیرو پیگیری‌های مکرر با گروه‌های جهادی، منابع طببعی، محیط زیست، فرماندار، بخشدار، شهردار و همت مردم دلسوز منطقه آتش در ساعت ۵:۳۰، ۲۵ تیر خاموش، اما مجددا حدود ساعت ۹ در سه منطقه سررگ خواجه‌ها، داوودی‌ها و بحوض در مراتع طبیعی شعله ور شد که با پیگیری و بسیج عمومی، حضور گرو‌های عملیاتی منابع طبیعی استان و شهرستان‌های ایذه، باغملک و دزپارت آتش در دو منطقه اول بعد از ظهر به طور کامل مهار و در منطقه بحوض تا ساعات پایانی همان شب به طول انجامید و با برقراری کشیک‌های شبانه تا صبح نسبت به عملیات خنک سازی اقدام گردید. 

وی ضمن تقدیر و تشکر از دغدغه هم استانی‌های عزیز نسبت به حفظ محیط زیست و منابع طبیعی گفت : با توجه به رشد کاه و کلش پس از بارش‌های بهاری متاسفانه وقوع حریق در مراتع و جنگل‌ها همیشه در فصول گرم سال در خوزستان و استان‌های همجوار رایج بوده و از دلایل آن می‌توان به آتش زدن غیر اصولی بقایای کشاورزی در زمان تغیر کشت، ایجاد حریق در طبیعت و رها نمودن آن، انداختن سیگار روشن در حاشیه جاده‌ها و ... اشاره نمود که در همین راستا و در جهت آموزش و فرهنگ سازی، سعی شده از کلیه ظرفیت‌ها استفاده شود.

عبدالهی گفت : همچنین مجموعه استانداری خوزستان و اداره کل مدیریت بحران تمام ظرفیت خود را جهت مهار این آتش سوزی‌ها بکار گرفته بطوریکه از لحظه وقوع حوداث، محیط زیست، منابع طبیعی، فرمانداری، هلال احمر، نیروی انتظامی، سپاه، بسیج در مناطق حضور میدانی داشتند و اقداماتی را که لازم بود بکار گرفته اند که جا دارد در پایان از پیگیری‌های استاندار محترم و معاونین محترم ایشان، فرمانداری‌ها و شهرداری‌های محل حوادث، شهرستان‌های همجوار و بصورت ویژه از حضور فعال و موثر نیرو‌های داوطلب مردمی، انجمن‌های ورزشی هیئت‌های کوهنوردی که با سختی و مشقت فراوان در این گرمای طاقت فرسا احساس مسئولیت کردند و نسبت به سرمایه‌های کشور بی تفاوت نبودند و جانانه پای کار وکف میدان بودند تقدیر و تشکر کنم و زحمات آنها را ارج بنهیم.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار