رستمی خبر داد

افزایش ۲۰ درصدی داروخانه‌های شبانه روزی استان همدان/ ایجاد ۲ شرکت تولید دارو در سال آینده

همدان-معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان از افزایش ۲۰ درصدی داروخانه‌های شبانه روزی استان نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: در مجموع تعداد داروخانه‌های استان نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
کد خبر: ۹۵۸۴۹۴۷
|
۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۸

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، قدرت الله رستمی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در تشریح وضعیت دارو در استان به وجود ۳۰۴ داروخانه در استان اشاره و اظهار کرد: این داروخانه‌ها به صورت روزانه، نیمه وقت، تمام وقت و شبانه روزی در حال فعالیت و خدمت‌رسانی هستند.

وی از افزایش ۲۰ درصدی داروخانه‌های شبانه روزی استان نسبت به سال گذشته خبر داد و بیان کرد: در مجموع تعداد داروخانه‌های استان نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه ۵۰ شرکت کار توزیع دارو را در استان بر عهده دارند و سبد دارویی استان را تامین می‌کنند، از کلنگ‌زنی ساخت داروخانه دولتی در سال آینده در همدان خبر داد و گفت: این داروخانه در محدوده بیمارستان فرشچیان احداث خواهد شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت خوبی در توزیع شیرخشک در استان داریم به موضوع عرضه شیر خشک در استان نیز اشاره و عنوان کرد: با توجه به اینکه شیر خشک یک نیاز حیاتی و ضروری برای نوزادانی است که از شیر مادر محروم هستند، اما با توجه به ارزان بود آن، دست‌اندازی‌هایی توسط عده‌ای به این کالای یارانه‌ای صورت می‌گرفت و  اقلام یارانه‌ای را از سیستم عرضه دولت خارج می‌کردند که خوشبختانه طرح دارویار در کنترل این مسئله موفقیت‌آمیز بود  که طی این طرح سهم هر نوزاد از شیرخشک مشخص شد تا کنترل صورت گیرد.

* تویسرکان به قطب داروسازی تبدیل شده است

رستمی با تاکید بر اینکه تویسرکان به قطب داروسازی تبدیل شده است، به فعالیت چهار کارخانه تولید دارو در استان اشاره و تصریح کرد: از چهار کارخانه تولید دارو در استان سه کارخانه در تویسرکان فعال است.

وی با اشاره به اینکه اقبال به سرمایه‌گذاری در حوزه تولید دارو در استان وجود دارد، افزود: همدان جزو استان‌های پیش‌رو در تولید دارو است، ضمن اینکه در تلاش هستیم تا دو شرکت تولید دارو را هم در استان در سال آینده ایجاد کنیم.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان  اضافه کرد: در حال حاضر چهار شرکت تولید دارو و مکمل در شهرستان‌های تویسرکان و کبودراهنگ فعال هستند که شامل شرکت تولید دارو‌های مخدر، یک شرکت تولید مواد اولیه دارویی و دو شرکت تولید مکمل است.

وی به وجود ۳۷۰ عطاری دارای مجوز در استان اشاره و بیان کرد: ۱۰۰ عطاری بدون مجوز نیز در استان در حال عرضه محصولات گیاهان دارویی هستند و متاسفانه عطاری‌ها به صورت قارچ گونه در حال رشد هستند و گرایش روز افزون مردم به استفاده از گیاهان دارویی و دارو‌های سنتی به جای مصرف دارو‌های صنعتی و فراوانی تبلیغات در این زمینه تاثیرگذار بوده است.

رستمی با تاکید بر اینکه به دنبال دخیل بودن در صدور مجوز برای عطاری‌ها هستیم، گفت: وزارت بهداشت نقشی در صدور مجوز عطاری‌ها ندارد که پیشنهاد می‌شود در راه‌اندازی این اماکن علاوه بر صمت و سایر نهاد‌ها از حوزه علوم پزشکی نیز استعلام و تاییدیه دریافت شود و ما برای اجرای این امر در تلاش هستیم.

وی در خصوص گرانی برخی دارو‌ها در استان عنوان کرد: امسال قیمت دارو‌ها گران نشده و ارز از طریق داروخانه به بیمار پرداخت می‌شود ضمن اینکه قیمت دارو‌های خارجی تحت تاثیر قیمت دلار است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه سال گذشته وضعیت خوبی در تامین دارو در استان نداشتیم، اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۲۰۰ قلم کمبود دارد داشتیم  که امروزه به ۸۰ قلم رسیده است و کمبود این دارو‌ها به این صورت نیست که همه به آن‌ها نیاز داشته باشند ضن اینکه نمونه داخلی آن موجود است.

وی با بیان اینکه دارو‌های گوارشی و قلب و عروق بیشترین میزان مصرف را در استان دارد، خاطر نشان کرد: خوشبختانه امسال وضعیت خوبی در توزیع دارو در استان را شاهد بودیم.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار