به گزارش خبرنگار بسیج، در این جشنواره بیش از ۳۰ خواهر بسیجی شرکت کرده و در پایان به سه آشپز برتر هدایایی اهدا شد.
سرهنگ پاسدار عبدالله یونسیان فرمانده سپاه ناحیه شاهرود در جمع خواهران بسیجی با تاکید بر اثرگذار بودن برنامهها بر ایجاد نشاط و شادابی در جمع بسیجیان تاکید و از دست اندرکاران برگزاری این جشنواره در راستای ترویج پخت غذای سالم و سنتی تشکر کرد.
این جشنواره در راستای ترویج غذای ایرانی و سالم برگزار شد.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |