آغاز برداشت زردآلو در سیستان وبلوچستان
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت زردآلو از ۸۲۰ هکتار از باغات این استان از نیمه دوم اردیبهشت ماه آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان، اردشیر شهرکی در بازدید از باغات کشاورزی اظهار کرد: برداشت زردآلو ۸۲۰ هکتار از باغات این استان از نیمه دوم اردیبهشت ماه آغاز شده است.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی سیستان وبلوچستان اظهارکرد: ۸۲۰ هکتار سطح باغات استان به کشت زردالو اختصاص دارد که ۸۱۰ هکتار آن بارور است.
وی بابیان اینکه برداشت این محصول تا اواخر خرداد ماه ادامه دارد، افزود: امسال بیش بینی می شود ۶۶۰۰ تن زردالو در استان تولید و روانه بازار مصرف شود.
شهرکی عمده تولید زردآلوی استان را در شهرهای تفتان، میرجاو، خاش و زاهدان اعلام کرد و گفت: یشترین زردالوی تولیدی این استان از نوع شکرپاره، نصیری، قیسی، شاهرودی و ارقام مرغوب محلی است.
اخبار مرتبط
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار