داریوش جودکی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان اظهار داشت: در اجرای طرح ضیافت حسب گزارش یکی از شهروندان مبنی برعدم رعایت ضوابط بهداشت در یکی از رستورانهای همدان و وجود سوسک در غذای این واحد، اکیپ گشت مشترک تعزیرات حکومتی با همکاری و هماهنگی مرکز بهداشت در محل حاضر و با توجه به وضعیت نا مناسب آشپزخانه تعداد زیادی سوسک در محیط آشپزخانه مشاهده شد.
وی افزود: با توجه به تهدید سلامت جامعه به دستور تعزیرات حکومتی توسط مرکز بهداشت تا اطلاع ثانوی پلمب وپرونده تخلف تشکیل شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان تصریح کرد: حسب حساسیت موضوع و تهدید سلامت جامعه پرونده جداگانهای نیز به محاکم عمومی ارسال شد.
انتهای پیام/