رئیس سازمان شیلات ایران گفت: همه آبزیان پرورشی مشمول بیمه اجباری خواهد شد تا درصورت وقوع حوادث، بخشی از خسارتها جبران شود.
به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، نبی الله خون میرزایی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران که به بوشهر سفر کرده است پس از بازدید از مزارع پرورش میگو در مرکز شیف شهرستان بوشهر، بیان کرد: پرورش تمام آبزیان مشمول بیمه اجباری خواهد شد و در این زمینه حمایتهای لازم صورت خواهد گرفت با صنعت بیمه کشور هماهنگی انجام میگیرد. وجود بیمه در کنار دانش و تجربه پرورش دهندگان کمک میکند که درصورت وقوع خسارت بتوان آن را جبران کرد.
او با اشاره به اینکه پارسال بیش از یک میلیون و ۲۸۲ هزار تن آبزی صید و تولید شده است، ادامه داد: بیش از ۷۵۵ هزار تن از این میزان را آبزیان صید شده و بیش از ۵۲۵ هزار تن را آبزیان پرورشی تشکیل میدهند.
تشکیل زنجیره کامل پرورش میگو در بوشهر
او با اشاره به اینکه پارسال بیش از یک میلیون و ۲۸۲ هزار تن آبزی صید و تولید شده است، ادامه داد: بیش از ۷۵۵ هزار تن از این میزان را آبزیان صید شده و بیش از ۵۲۵ هزار تن را آبزیان پرورشی تشکیل میدهند.
تشکیل زنجیره کامل پرورش میگو در بوشهر
رئیس سازمان شیلات ایران افزود: ۴۶ هزار تن از آبزیان پرورشی، میگو بوده که بیشتر در هرمزگان و بوشهر تولید میشود و استان بوشهر پارسال رتبه اول را در این زمینه داشته و امسال هم به نظر میرسد با شرایط موجود همین رتبه را در زمینه تولید میگو در آب شور داشته باشد.
خون میرزایی بیان کرد: استان بوشهر هم پیشتاز در تولید میگوی پرورشی است و هم زنجیره تولید آن کامل است که میتواند دراین زمینه در کشور الهام بخش باشد.
او گفت: این استان توانسته با دانش و تجربه بهرهبرداران و نیروهای متخصص خود، روشهای جدید پرورش خرد، متراکم و فوق متراکم را اجرا کند.
یک پنجم صید دنیا به روش ترال است
رئیس سازمان شیلات ایران درباره صید ترال هم عنوان کرد: یک پنجم صید دنیا به روش تِرال است یعنی از صد میلیون تن صیدی که در دنیا صورت میگیرد ۲۰ میلیون تن به روش ترال یا کف روب به دست میآید.
خون میرزایی با اشاره به فعالیت پنج ناوگان شناور صید ترال در کشور افزود: ناوگان شناوری در چابهار، بوشهر، هرمزگان و آبهای بین ایران و عمان و ناوگان سبک صید میگو در استانهای خوزستان، بوشهر و هرمزگان در این زمینه کار میکنند.
او با بیان اینکه ترال به روشهای سطحی، میان سطحی و نزیک به کف دریا صورت میگیرد، تاکید کرد: صید ترال فقط برای آبزیانی به کار میرود که روش دیگری برای صیدشان وجود ندارد.
ویروس لکه سفید بومی شده است
رئیس سازمان شیلات ایران درباره بیماری لکه سفید میگوی پرورشی هم گفت: این بیماری ویروسی جهانگیر است و در کشور ما هم بومی شده است به طوری که در بسیاری از مزارع وجود دارد. مطابق با الگوی جهانی، ما نیز پرورش در کنار بیماری را در دستور کار قرار دادهایم.
خون میرزایی بیان کرد: با همکاری سازمان دامپزشکی، پشتوانه فعالیتهای موسسه تحقیقات امور شیلاتی کشور، دانش و تجربه پرورش دهندگان تلاش شده لکه سفید کنترل شود و آسیب زیادی به مزارع وارد نکند.
پایان خبر/
منبع: باشگاه خبرنگاران
اخبار مرتبط
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار