به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، شهردار شاهرود در مراسم بهره برداری از این دستگاهها گفت: به منظور ارتقای امنیت غذایی و نظارت جدیتر بر سلامت مواد غذایی و مبارزه با بیماریهای دام دو دستگاه پیش سردکن با هزینه ۲۶۰ میلیون تومان در کشتارگاه شاهرود نصب و راه اندازی شد.
محسن احمدی افزود: این دو دستگاه پیش سردکن با تکنولوژی بسیار بالا ظرفیت نگهداری ۳۰۰ لاشه گوسفند و ۳۰ لاشه گاو را قبل از عرضه به بازار دارند.
وی ادامه داد: برای پیشگیری از بیماریها مانند تب کریمه کنگو و غیرفعال شدن ویروس آن باید لاشه دام به مدت ۲۴ ساعت در پیش سردکن در دمای بین یک تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود.