تحلیل گر مسائل سیاسی و استاد دانشگاه:
اصلاحات در مسیری حرکت میکند که مردم سالاری دینی را تضعیف کند
تحلیل گر مسائل سیاسی و استاد دانشگاه در همایش بصیرتی بسیجیان شاهرود گفت: اصلاحات در مسیری حرکت میکند که دموکراسی که همان مردم سالاری دینی است را تضعیف کند.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، دکتر مهدی عباسی در همایش بصیرتی پایگاه امام جعفر صادق (ع) حوزه بسیج مساجد و محلات خاتم الانبیا (ص) که با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از خواهران و برادران بسیجی در مسجد امام جعفر صادق (ع) شاهرود برگزار شد در سخنانی با اشاره به دلایل داخلی فتنه ۸۸ اظهار کرد: در این جریان به طور کلی انتقادات نسبت به جریان حلقه خارج از اصول گرا و انقلابی و ولایت مدار و از طرف دیگر اپوزسیون داخلی و دو جریان منتقد و محافظه کار سرمایه داری راست و موسم به اصلاح طلب نه اصلاحطلب که جربانی است که با این نام خود را بزک میکند و در سوی دیگر جریان بین المللی متخاصم که از زمان وقوع انقلاب اسلامی دشمن انقلاب بوده است.
وی با اشاره به آیات صفحات ابتدایی تورات تحریف شده افزود: انسان را بر حزر میدارد از علم و دانش و اندیشه سیاسی فرهنگی اجتماعی غرب که خدا با دانایی انسان مشکل دارد و تمدن جدید غرب بر مبنای این آیه شکل میگیرد و به سمت عقلانیت و دین زدایی است.
عباسی خاطر نشان کرد: در سال ۸۸ غرب و عربستان و اسرائیل تلاش میکنند با تعمیق خلاءهای جمهوری اسلامی، از داخل تنها از معنا مخالفت به اوج و حکومت دینی را ساقط کنند و عربستان ۱۸ میلیون دلار هزینه میکند و آمریکا با توجهبه فضای مجازی حمایت مالی و رسانه کرد.
وی با اشاره به اینکه چرا غرب به دنبال حمایت از فتنه ۸۸ بود؟ تصریح کرد: دموکراسیها با هم نمیجنگند و این اصل است که بدان نمیپردازیم؛ آمریکا در کشورهایی که دموکراسی ندارند وارد میشود و نمیتواند تهمت به جمهوری اسلامی بزند، اما بیان میکند دموکراسی در ایران سوری و نمایشی است و برای تحریم و جنگ این کافی نیست و تلاش میکند دموکراسی سوری را به رخ جامعه موسوم به بین المللی بکشاند و به فتنه ۸۸ دامن بزند.
عباسی با اشاره به چهار پیامد اصلی نسبت به فتنه ۸۸ گفت: آسیب دیدن وجهه بین المللی جمهوری اسلامی، گسترش فضای امنیتی در کشور، سرمایه گذاران فرار میکنند و افول ثبات سیاسی اجتماعی در کشور چهار پیامد فتنه ۸۸ بوده است.
وی با اشاره به حزب موسوم به اصلاحان که قریب به چهل سال در کشور است افزود: در ابتدا با تکیه بر اقتصاد دولتی که عدالت اقتصادی شکل بگیرد و طبقهای کهتلاش میکند کارگری است و در سخنان امام بر کوخ نشینان توجگه میشود و در دولت موسوم به سازندگی چرخش فکری رخ میدهد و به سمت توسعه سیاسی و تلاش برای دموکراسی واقعی و بنا میکند بر طبقه متوسط مردم مرفه که کاملاً شهری و بالانشین است که جریان عمده ۸۸ معترضین از بالا شهر هستند.
تحلیل گر مسائل سیاسی با بیان اینکه در تفکر سیاسی مدرن هیچ طبقهای شناسایی نمیشود مگر طبقه متوسط شهری با برند مدرن گفت: امثال حسین بشریه بنا ندارد جز طبقه شهری را حساب کنند و دولت خاتمی تمام تلاش خود را برای آزادی، آزادی مطبوعات و دموکراسی واقعی و پرداختن به منویات یک طبقه متوسطه جامعه میکند.
وی با بیان اینکه دولت فعلی هم تلاش نمیکند حقوق به حق مردم پایین دست را پاسخ دهد و طبیعی است که اتفاقاتی در کف جامعه رخ دهد بیان کرد: خاتمی به رهبری در اولین دیدار میگوید شما را بر اساس قانون اساسی قبول دارمد و نه بیشتر و سوال اینجاست آیا جریان اصلاحات، ولی فقیه امروز را به رسمیت پذیرفته است که پاسخ منفی است و اصلاح طلبان چرا از جریان قانونی پیگر مطالبات خود نیستند و قانون شکنی میکنند.
استاد دانشگاه شاهرود تاکید کرد: اصلاحات نه شعور دارد که خود را اصلاحاتی بداند و نه حاضر است که از طبقه متوسط کوتاه بیاید و خود را پیگر امور این مردم بداند در صورتی که امام و رهبری بر کلمه مستضعف که قرآنی است تاکید دارند و باید این قشر تقویت شود، اما در خورده گفتمان اصلاح طلبی حاشیه خرده ها، خطرناک حساب میشوند.
وی با اشاره به اینکه در زمان احمدی نژاد تضاد دولت و ملت و شکاف طبقاتی کاهش پیدا میکند عنوان کرد: اصلاحات در مسیری حرکت میکند که دموکراسی که همان مردم سالاری دینی است را تضعیف کند.