به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، آیتالله سید محمد سعیدی در خطبههای نماز جمعه این هفته شهر قم در مصلی قدس،افزود این ناو در خطوط مواصلاتی دریایی، حفاظت و صیانت از منابع و منافع کشور جمهوری اسلامی و ملت قهرمان ایران، امدادرسانی به ناوگان تجاری و صیادی جمهوری اسلامی و کشورهای منطقه و درخواستکننده و حضور در آبهای دور دست است.
وی همچنین با اشاره به مسمومیت احتمالی دانش آموزان، بیان داشت: مقام معظم رهبری در این خصوص صحبتهای روشنگری داشتند که راهگشاست؛ این صحبتها ابرهای تردید و دودلی را در روایت حادثه و نوع مواجه مشخص کرده و تأثیر زیادی در آرامسازی جامعه گذاشت.
خطیب نماز جمعه قم گفت: جدیت در شناسایی منشأ و ریشههای مسمومیتها، جدیت در شناسایی و محاکمه بدون اغماض عاملان، جدیت در اطلاعرسانی و دستگیری و عبرت گیری از این فتنه و تقویت پدافند غیرعامل با رویکرد مردمی سازی برای مقابله با فتنههای بعدی موردتوجه باشد.
امامجمعه قم با اشاره به فرارسیدن سالروز درختکاری، اظهار داشت: مردم با تأسی و اتکاء به اصول قانون اساسی و توصیههای مقام معظم رهبری، مسئله درختکاری و توسعه فضای سبز را موردتوجه قرار دهند.
وی همچنین با اشاره به برگزاری باشکوه آیین نیمه شعبان در سراسر کشور، خاطرنشان کرد: رعایت تقوا در تسلیم اوامر امامین معصوم، زنده نگهداشتن دین و قرآن، توجه به نماز، جلب محبت اهلبیت و ترک گناهان، همدلی و اتحاد،دعا برای فرج، رعایت حقالناس، حفظ ظاهر و پوشش اسلامی و رعایت حجاب از مهمترین انتظارات امام زمان(عج) از منتظران ظهور و مردم هر عصری است.
سعیدی همچنین با اشاره به برخی از دستاوردهای جدید نظامی کشور، گفت: ناو اقیانوسپیمای رزمی، اطلاعاتی و پشتیبانی شهید مهدوی با تمام تجهیزات لازم آماده انجام عملیات اقیانوسی جهت حفظ امنیت پایدار و سایر عرصههای موردنیاز است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره بهضرورت رعایت تقوای الهی در تمام عرصههای زندگی، بیان داشت: رعایت تقوا در برخی موارد یا در خصوص برخی افراد و بیتوجهی به این فریضه در عرصهها دیگر، مورد مطلوب و رضایت شارع مقدس نیست.
امامجمعه قم با اشاره به جریان شناسی صدر اسلام با توجه به سوره مبارکه توبه، ادامه داد: باید توجه داشت که روشهای کاری منافقان در تمام دورهها مشترک است؛ بیان خواستههای باطنی در قالب شوخی و مزاح برای فرار از محاکمه از روشهای مهم این افراد است.
عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: به استهزاء گرفتن ارزشهای دینی در هر شکل آن، نوعی مبارزه منفی علیه تعالیم و مقدسات دینی است و مومنان باید همیشه از حضور در چنین موقعیت و مجالسی دور کنند.