به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان ،دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان هرمزگان با بیان اینکه ،فلسفه اساسی عاشورا و حرکت امام حسین (ع) در ماه محرم بیش از هر زمان دیگری باید تشریح شود، خاطرنشان کرد:روی کار آمدن یزید حاصل بی توجهی جامعه به امر به معروف بود و گم شدن ارزش ها و فضیلتها بخشی از عواقب بی توجهی به امر به معروف است
حجتالاسلام و المسلمین دکتر حسن کریمی در نشست خبری که به مناسبت فرا رسیدن ایام محرمالحرام و دهه احیاء امر به معروف ونهی از منکر درمحل دفتر ستاد برگزار شد اظهار کرد: ایام محرم یکی از بهترین ظرفیتهای فرهنگی و اعتقادی ملت ایران همانا استفاده از فرصتهای فکری و معنوی برآمده از روایتگری عزای حسینی و تبیین رسالت قیام عاشورا است.
وی با بیان این که فلسفه اساسی عاشورا و حرکت امام حسین (ع) در ماه محرم بیش از هر زمان دیگری باید بیان و تشریح شود، خاطرنشان کرد: فعال رسانهای باید حرکتش متفاوت باشد و امر به معروف و نهی از منکر اگر فرهنگ سازی شود، هیچ منکری فرصت بروز پیدا نمیکند.
حجت الاسلام والمسلمین دکترحسن کریمی ادامه داد: هر نوع آسیبی در جامعه بدون امر به معروف محتمل است و واقعیت آن است که اگر بعد از انقلاب به این شاخصها توجه میکردیم، فساد بوجود نمیآمد و یا برخی جرات سواستفاده از جایگاه و مقام خویش را پیدا نمیکردند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان گفت: سکوت در هر جامعهای آسیب زا است و منکرات را زیاد میکند و امروز وقتی رهبر معظم انقلاب اسلامی که در راس حکومت قرار دارند، میگوید که امر به معروف کنید، لذا این وظیفه دینی و شرعی را باید بیش از هر زمان دیگری احیا کنیم.
کریمی در بخش دیگری از اظهارات خود به مفاسد متعدد اقتصادی در کشور اشاره و آن را ناشی از فقدان شفافیت و ترک فعل پارهای از مدیران نسبت به وظایف خویش برشمرد و عنوان کرد: ستاد ما یک وظیفه حمایتی دارد که اگر مطالبهای مطرح شد و فرد تحت فشار قرار است، مطالبهگری حکیمانه و منطقی را حمایت کند و ما این کار را بخشی از وظیفه خودمان میدانیم.
وی گفت: امروزه اصل امر به معروف امروز اشکال ویژهتری نظیر مطالبهگری و مسئولیت اجتماعی به خود گرفته است و ما در قالب ۵۰ گروه مطالبهگری که در استان تشکیل شده است در زمینههای مختلف مبارزه با فساد، کشاورزی، اجتماعی و ... فعال هستیم.
در پایان دکتر کریمی درخصوص برنامههای دهه احیاء امربه معروف و نهی از منکر بیان داشت: ویژه برنامههای اجرایی دهه احیاء امر به معروف و نهی از منکر شامل برگزاری مسابقه عکاسی با موضوع شهروند مطالبه گر، برگزاری مسابقه داستان نویسی و خاطره نویسی، برند سازی هشتک، بی تفاوت نباشیم و همه مسئولیم، نشستهای مختلف، تجلیل از فعالان فریضتین، غبار روبی و عطرافشانی قبور شهداء، دیدار و نشست با گروههای جهادی مطالبه گر، دیدار با خانواده شهداء، سخنرانی در مساجد را در دستور کار جهت اجرا قرار داده ایم.